Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Podczas próby wygenerowania etykiety Allegro Przesyłka polecona poprzez "Nadaj przesyłkę" pojawia się poniższy błąd:
"Błąd przetwarzania
Podana szerokość jest za duża"
Jak można rozwiązać ten problem?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
PS. Wpisuję szerokość mniejszą niż wymagane max. 6cm.
@mr_oma
ja również nie mogę nadać przesyłek Allegro przesyłka polecona,
cały czas pojawia się komunikat:
"Błąd przetwarzania
Podana szerokość jest za duża"
zamówienia:
1e86deb0-5f6e-11ed-b858-0b9eff7b61a5
7ebcc2c1-600b-11ed-8e1e-87c2f7bcf8e6
Problem jest od wczoraj, zrzuty do pierwszego zamówienia podane zostały wczoraj w zgłoszeniu nr "27639988".
Przy drugim zamówieniu jest dokładnie to samo. Komunikat o błędzie pojawia się bez względu na wartość wpisaną w szerokości (1, 5 czy 6).
Mam to samo
Też wyświetla mi się taki sam komunikat? Co mamy wpisać w szerokości aby móc nadać przesyłki polecone?
@elemino, @promolodz, @Lasercut4u, @ITProCars wygląda to na błąd techniczny po naszej stronie. Pracujemy nad jego rozwiązaniem. Proszę Was o cierpliwość.
nadal nie można nadać przesyłki poleconej, cały czas ten sam błąd !!!
kiedy problem zostanie rozwiązany?
Czy Allegro wyśle wiadomość do klientów, że opóźnienie w wysyłce nie jest z winy sprzedającego ????
Witam. Czy dziś będzie można nadać przez Allegro przesyłki polecone czy lepiej zacząć wypisywać ręcznie polecone? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Potwierdzam. Znowu wyskakuje błąd - "podana szerokość jest za duża" (niezależnie jaką szerokość się poda).
mam ten sam problem, przy próbie wygenerowania etykiety przesyłka polecona pojawia się komunikat, błąd przetwarzania podana szerokość jest za duża, wymiary podaję ok
Mam to samo. teraz kilkanaście listów trzeba pisać 😞
Mam to samo...
Czy coś się u was zmieniło ???? Mi nadal nie działa.
Niestety nadal nie działa.. Nawet przy wpisaniu szerokości 0cm wyskakuje informacja że podana szerokość jest za duża
mi też nadal nie działa...
A temat ma status "Rozwiązane", brawo Allegro. Może trzeba zwiększyć prowizję od wysyłek
@mr_oma co się dzieje z tym tematem ?????
@plexi-home, @SaMoTrade, @caseit-pl pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Proszę Was o cierpliwość.
Ja już miałem wysłać wczoraj te listy. Zamówienia nr:
8f674ac1-5f5a-11ed-9fe7-d5ba129d6792
25b44ef0-5f66-11ed-8811-8f9fd5eefb95
f55dc370-6001-11ed-b35e-5fae85fd8b7f
f2338d20-6023-11ed-9c0e-ab780898f2ec
Jakiekolwiek bym nie wpisał wymiary to przesyłka jest za szeroka. Będzie to dzisiaj naprawione czy mam polecone na własną rękę wysyłać?
Od 2 dni nie mogę nadać przesyłki? Co z jakością sprzedaży? Co z kupującym?
Czy udało ci się rozwiązać problem , mam taki sam nie mogę nadać bo pokazuje za szeroka
Ja również od 2 dni nie mogę nadać paczki, kontaktowałam się z działem Allegro, wczoraj wieczorem dostałam odpowiedź ze już wszystko działa, ale niestety w dalszym ciągu nie mogę nadać przesyłki poleconej...
Jestem ciekawa czy Allegro wysyła do klientów wiadomości ze to nie z winy sprzedających wysyłka jest opóźniona.