Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś super proceder Allegro, czyli UKRYWANIE innych ofert, które są powiązane z moim kodem EAN (właściciel GS1).
Wchodzę na moje konto -> ofertę. W katalogu widzę tylko moje oferty - jest super!
Ale nie. Wchodząc w kartę INCOGNITO na moją ofertę widzę oferty innych sprzedawców pod tym samym numerem EAN. Czyli Allegro świetnie ukrywa, żebym nie zgłaszał ofert, żeby napędzać sprzedaż innym.
Czy ktoś się z tym spotkał jeszcze? Sprawdźcie swoje oferty na incognito, bo może się okazać, że Allegro je przed Wami ukrywa 🙂
@termiczne podaj proszę numer oferty, o której wspominasz - sprawdzę sytuację w katalogu oraz wyświetlanie.
Dodatkowo proszę, jeśli załączasz zrzut ekranu to uwzględnij na nim całą stronę przegladarki (z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną). Ponieważ z takiego wycinka nie jesteśmy w stanie dokładnie zweryfikować sytuacji.
Czy udało się coś ustalić? Mam podobną sytuację, czy to może wynikać z faktu dodania do nieaktywnych klientów? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rad33113 nie otrzymaliśmy wystarczających informacji, aby wyjaśnić ten problem.
Jeśli u Ciebie jest podobnie, poproszę o numer oferty i więcej informacji.
Możliwe, że jest tak jak pisze @TechartGSM, czyli masz włączony widok biznesowy, dlatego widzisz tylko oferty tych sprzedających, którzy wystawiają faktury VAT.
Tam od razu ukrywa... Wyłącz widok ofert biznesowy, to zobaczysz również oferty od sprzedawców nie wystawiających faktury, ot, tyle.