anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro usunęło zdjęcia z oferty

timecontrol
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,
dostaliśmy informację, że usunęli Państwo z naszej oferty zdjęcie: https://a.allegroimg.com/original/11c762/10193da94de19b600072b8c156f6
A ja się chciałam zapytać dlaczego je Państwo w ogóle dodali do naszej aukcji??
To nie jest obraz produktu.
Taką wymuszoną reklamę Państwo robią komuś? że jego logo pojawia się na wszystkich aukcjach danego produktu Allegro?
Czy mam stale przeglądać aukcje czy czegoś Państwo nie zmienili i odkręcać głupie zmiany?
Zdawało mi się, że to sprzedawca odpowiada za treść aukcji, ale widzę, że już nie. Nie tylko tytuł jest nadawany przez Allegro, ale także zawartość aukcji?
 I dlaczego sprzedawca jest odpowiedzialny za zmiany, które Państwo wprowadzają w aukcjach sprzedawcy?  w mailu jest informacja, że to moja wina, że ten obraz był w mojej aukcji.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

timecontrol
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Skoro usuwacie zdjęcia z Aukcji, bo są niewłaściwe to usuwajcie je też z własnego Katalogu  Produktów. Inaczej wygląda, że celowo zastawiacie pułapkę na nieświadomych sprzedawców.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mirex2005 Zajmę się tą kwestią. Czy możesz podać również numer oferty, z której usunęliśmy zdjęcie?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mirex2005
#13 Ambasador#

@w_kiwi my tych zdjęć nawet do opisie nie dodawaliśmy. Z katalogu się musiały przypisać podczas edycji z pliku csv

15322651733

Czemu otrzymałem 7 takich samych wiadomości tyczących się jednej oferty?

oznacz moderatorów