anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ankieta o Gadane

fox_paws
#16 Inspirator

Czy to kretyńskie okienko Ankiety o Allegro Gadane musi wyświetlać się co kilka minut?

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@fox_paws Jeśli nie chcesz, żeby ankiety pojawiały się tak często to wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki, a następnie zaakceptuj pliki Cookie, gdy tylko komunikat się pojawi. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@Sa_nova @fox_paws Niech cie reka boska broni  przed takowym czyszczeniem cache.

. . Pani moderator nie ma pojęcia o czym pisze ..jeśli wyczyścisz cache stracisz wszystkie zaakceptowane strony np bankowe , zapisane hasła ( nie pisze o managerach hasel tylko o stronach..nie wszystkie sa zapisywane w managerach) i milion innych ustawien i wszedzie bedziesz OD NOWA musial byc weryfikowany (lub/i Twoje urzadzenie) blad maja w super cookies a to jest nieusuwalne i nie do wyczyszczenia .

Najglupsza i najczestsza rada od moderatorow ..sami sobie robcie czyszczenie ....dzionek w plecy?? Bo robia ten portal ludzie za kare?? Jak zwykle bez pojecia  COPY AND PASTE jako rada moderatora . 

Mozesz jedynie sprobowac recznie usunac ciasteczka Allegro Gadane ...co u mnie na normalnym kompie nie dalo efektu. A to wielkie G te ankiety testowałem tez na innym czystym kompie /swiezy system caly czas przychodza ankiety mimo dodania ciasteczek

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator

@były forumowicz Wiem, co powoduje czyszczenie cookies. Zawsze można to zrobić ręcznie

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Myślę że lepiej jak Allegro to zlikwiduje, sobie wyczyści w ich systemie, a nie pisać jakieś bzdury od lat o czyszczeniu pamięci podręcznej.☹️

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@fox_paws @LEW433 @Sa_nova najbardziej jednak wk....to jak otwarte jest np 10 czy 20 stron w zakladkach na allegro gadane i na kazdej jest ankieta !!! I na kazdej trzeba zamykac oddzielnie ankiete i tak do nastepnego razu ..za minute ..dwie?? Psychiatryk !! 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Psychiatryk !! dla informatyków!!!!🤔

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

@LEW433 "Psychiatryk !! dla informatyków!!!!" pelna zgoda tylko mam nadzieje , ze nie masz na myśli wszystkich :))))) jedynie Made in Allegro 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wolałbym tego nie precyzować, mogą dać bana, 😟

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator

@LEW433 Bez powodu też mogą dać

oznacz moderatorów

były forumowicz
Nie dotyczy

Słusznie ze nie ma sprecyzowania  ...dodam od siebie to:  jedynie informatycy Made in Allegro maja racje, a reszta dlatego tutaj nie pracuje .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zmień przeglądarkę. Na lisku tez mam ten problem, a na Edge działa bez problemu... Nic więcej nie poradzisz. Oni uważają, że naprawili to dawno temu. A naprawili tylko częściowo, po prostu ludzie od źle działających przeglądarek mieli ważniejsze powodu do krzyków... Innych przeglądarek nie testowałam.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@fox_paws nic nie musisz czyścić, wystarczy że zmienisz zgody na Ustawienia plików cookie 🙂 z drugiej strony to jest chore żeby nie mieć ankiety trzeba dać się śledzić 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nieprawda te zgody nie wystarczą.

oznacz moderatorów

tomsyty
#11 Animator

Tutaj masz rozszerzenie do przeglądarki Chrome które rozwiązuje ten problem: https://github.com/tomsyty/Hide-gadane-survey

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@tomsyty Super, ale to chyba nie o to chodzi... Jak dla mnie to jest wymuszanie.

oznacz moderatorów

Client:118046128
#9 Pomysłodawca

Też mnie to irytuje od samego początku jak tylko jestem tutaj na gadane. To jest jakiś obłęd!

oznacz moderatorów

atechnik_sklep
#14 Krzewiciel

To okienko to kwintesencja Allegro, tego że oni wiedzą lepiej co jest Ci potrzebne mimo, że tego nie chcesz ;).

oznacz moderatorów