Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Uprzejmie proszę o anulowanie etykiety nadawczej jednej z dwóch wygenerowanych do zamówienia e949bea0-8e1f-11f0-b55d-c5913dafd975 numer etykiety do anulowania Allegro AD00Z5HZI3
Przy próbie nadania do paczkomatu mimo zamknięcia drzwiczek cały czas pokazywała się informacja że skrytka nie została zamknięta. Po kontakcie z infolinią DHL uzyskałem informację aby Allegro anulowało etykietę a ja mam wygenerować nową co też uczyniłem i nadałem przesyłkę z nowym numerem listu przewozowego.
@kakabe_2007 proszę o cierpliwość, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@gdvorek Pytanie - co się dzieje z Allegro DHL Delivery ? Jest informacja w śledzeniu przesyłki że z paczkomatu została odebrana przesyłka, która nie została nadana ..........?????? Skrytka była pusta a przesyłka Allegro AD00Z5HZI3 nie została umieszczona w paczkomacie !!!
Została nadana w innym paczkomacie z innym numerem (AD00Z5VOV1) - cuda dzieją się w DHL ..............
@kakabe_2007 Najwidoczniej automat ostatecznie odnotowała zamknięcie skrytki. Nie musisz się tym martwić. Z pewnością zostanie odnotowany w statusach brak przesyłki w skrytce.
@w_kiwi Tam było kilka prób nadania i kilka skrytek się otworzyło ...... Pani z infolinii DHL nie chciała otworzyć skrytki która odnotowała numer przesyłki ..... poradziła abym wydrukował nową etykietę..... Pytanie w jaki sposób kurier zeskanował kod nieistniejącej przesyłki ....... nie uważa Pani że to jest bardzo ciekawe 🤔 Myślę że Allegro powinno zainteresować się tym w jaki sposób kurier zeskanował numer przesyłki skoro nie miał jej w ręku .......... prosta droga do nadużyć .........
@kakabe_2007 Przekazałam szczegóły Twojego zgłoszenia, do konsultacji, którą utworzył Grzesiu. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości.
@w_kiwi Czekam na informację. Ciekaw jestem jak można oszukać skaner skanujący kod przesyłki - to dość ciekawe 🤔