anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie kampanii kuponowej

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Witam, proszę o szybkie rozwiązanie ticektu nr "36464678" jestem od wczoraj wyłączony ze sprzedaży @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Żeby nie było przycisku anulowania kampanii kuponowej to jest jakaś masakra.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Rozwiązanie konsultanta allegro" Proszę zawiesić sprzedaż" bo nie ma przycisku do anulowania kampanii kuponowej a klienci kupują za darmo jeszcze im dopłacam, a dział techniczny pewnie się obudzi koło środy

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SO-FUN Widzę, że otrzymałeś już dzisiaj odpowiedź we wskazanej sprawie. Proszę, abyś oczekiwał na dalsze informacje od doradcy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

To jest ewidentny błąd, który trzeba poprawić bo jak może być taka możliwość że jak ktoś kupuje za 125 zł otrzymuje 100 zł w tym życiu nie ma takich promocji. To jest błąd który trzeba szybko poprawić, od soboty mam wyłączone wszystkie aukcje i nie sprzedaje, płacę za wyróżnienia allegro day, allegro ads i kto mi to zrekompensuje?

oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Proszę odpowiedzieć co dalej 3 dzień bez sprzedaży może pogrążyć moją sprzedaż, to jest błąd cenowy, na logike jak może być opcja jak ktoś kupi 2 produkty za 125zł i otrzymuję 100zł gratis, to nawet P** tak nie rozdaje

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SO-FUN niebawem otrzymasz od naszego pracownika wiadomość mailową z informacjami na temat zamknięcia tej kampanii, więc poczekaj proszę jeszcze chwilę. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

To niebawem trwa już 3 dni a ludzie dalej odbierają kupony i co z tym będzie?

oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

No i gdzie ten email???

oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Niebawem to u was się liczy w dniach czy godzinach, bo już dwie godziny minęły i nie ma nic

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SO-FUN sprawdź proszę teraz, wysłaliśmy już tę wiadomość do Ciebie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Tak ale dalej jest aktwyna kampania kuponowa i ludzie odbierają kupony

oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Wyłączycie to?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SO-FUN tak, Twoja kampania jest już wyłączona. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SO-FUN
#8 Zapaleniec#

Dziękuje.

oznacz moderatorów