anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

aplikacja allegro

KayaStudioDesign
#8 Zapaleniec#

witam,czy ktos tez ma taki problem ze sprzedajacych ze nie moze obsługiwac sprzedazy przez telefon w aplikacji allegro lokalnie ? jak sobie z tym poradzic ?nic nie moge sprawdzic wystawic produktow itd

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

W aplikacji się kupuje, a nie sprzedaje

oznacz moderatorów

KayaStudioDesign
#8 Zapaleniec#

A kto tak powiedział ? Do tej pory dzięki aplikacji miałam wszystko pod ręką i zakupy i sprzedaż 

mogłam wszystko sprawdzać na bieżąco 

i wystawiać oferty 

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#8 Zapaleniec#

Witam. z całą pewnością jeszcze jakiś czas temu można było wystawiać oferty z aplikacji. Nadal w "pomocy" stoi jak by napisane:

"Jeśli masz już pełną aktywację konta, możesz wystawić ogłoszenie na Allegro Lokalnie:

1. Zaloguj się w aplikacji Allegro Lokalnie. Możesz też kliknąć [wystaw] na stronie głównej w aplikacji Allegro i od razu przejść do formularza wystawiania.
  2. W sekcji Sprzedaję kliknij [wystaw].
  3. Wypełnij formularz wystawiania. Dodaj zdjęcie, uzupełnij nazwę i opis przedmiotu, kategorię, stan przedmiotu, cenę, lokalizację i metodę dostawy.
  4. Zdecyduj, jakie ogłoszenie chcesz wystawić. Możesz wybrać: ogłoszenie z opcją kup teraz, ogłoszenie z licytacją lub darmowe ogłoszenie. Sprawdź..."

Być może to znowu jakieś testy, lub co gorsza "zmiany na lepsze"...

Pozdrawiam. Marek.

Screenshot 2024-11-13 at 19-08-34 Jak wystawić ogłoszenie na Allegro Lokalnie - Allegro Pomoc.png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@MOJEGRATY5 @KayaStudioDesign Przepraszam, moje niedopatrzenie. W Aplikacji Allegro Loklanie, powinnaś móc sprawdzić sprzedaż w zakładce "Sprzedaję" - czy możesz proszę doprecyzować czy pojawia Ci się jakieś powiadomienie? Pomocne będzie przysłanie zrzutu ekranu z widocznym problemem. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@KayaStudioDesign Z poziomu aplikacji nie będzie możliwości zarządzania sprzedażą, aplikacja Allegro jest aplikacją zakupową. Sprzedaż możesz obsługiwać na telefonie, ale korzystając z przeglądarki.

oznacz moderatorów