Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja Allegro Sprzedaż zniknęła z AppStore oraz z Android Play
gdzie można pobrać aktualną wersję aplikacji mobilnej Allegro Sprzedaż dla sprzedających ?
eh szkoda, że nie zapowiadacie zmian, które pomagają w sprzedaży, ale pewnie wszyscy się już przyzwyczaili, że to równia pochyła. Może [edycja] będzie miało inne podejście do sprzedających.
@sklep-dekormax, zapowiadamy. 🙂 Przykładem niech będą nowe możliwości, które zapewnia Akademia Allegro. Od teraz możecie zbierać certyfikaty ukończonych kursów, potwierdzających Waszą wiedzę. Informowaliśmy o tym tutaj. Informujemy również o bezpłatnych szkoleniach online - np. tutaj zapowiadaliśmy bezpłatny webinar, który odbył się 6 września. Dotyczył możliwości promowania się na Allegro. Podobnych materiałów jest znacznie więcej - zachęcam Cię do zapoznania się z nimi! 😊
ok "zapiszę" się do akademii, oglądnę wszystkie webinary jeżeli obiecacie, że dzięki temu będę mógł korzystać z aplikacji mobilnej (może być stara z powiadomieniami).
Ale coś mi się wydaje, że nowa aplikacja sprzedażowa pojawi się niebawem w abonamencie za jedyne 9,99
Pozdrawiam
PS
widzę, że cenzura szybko działa
To może zapowiecie jakas nowa aplikację do zarządzania sprzedażą na juz?
@mr_oma Co ma piernik do wiatraka? A właściwie co te certyfikaty mają do aplikacji sprzedażowej?
@Agent051 Ano ma, wiatrak może się spierniczyć jak cały system sprzedaży na tym portalu po tych ciągłych "ulepszeniach".
Kiedy w zeszłym roku zmieniliście aplikacje Allegro Sprzedaż, to byłem wkurzony. Teraz, usuwając ją kompletnie, jestem wkur***ny. Wasz zespół kompletnie nie myśli o ułatwianiu nam, Sprzedającym, czyli Waszym pracodawcom, sprzedaży i obsługi sklepów w serwisie. Usuwacie funkcje, które są dla nas niezbędnymi narzędziami do codziennej pracy, zastępując je powieleniem aplikacji **piiip** - systemu, który macie opracowany praktycznie do perfekcji. Z chęcią usłyszę Wasze wytłumaczenie tego działania, nawet przyjadę do Was na Grunwaldzką na szkolenie, na którym mi pokażecie jak mam obsługiwać sprzedaż na Allegro bez aplikacji. Z pewnością nie jestem jedynym sprzedawcą, który z chęcią wysłuchałby Waszych niebanalnych rozwiązań 👍
@BlackRoseShop, według naszych analiz, zdecydowana większość użytkowników aplikacji Allegro Sprzedaż to prywatni sprzedający, którzy nie prowadzą własnej działalności. Zdecydowaliśmy się więc wykorzystać zasięg aplikacji i dostosować ją w pełni do potrzeb użytkowników prywatnych.
Przekazałam Twoją opinię względem tej zmiany w odpowiednie ręce.
chciałbym zobaczyć takie analizy, nawet orientacyjnie o jakich liczbach mówimy, może być procentowo. Pomijając jednak analizy jakoś nie widzę tematów zachwytu nad aplikacją sprzedających lokalnie.
Te wasze analizy daleko odbiegają od rzeczywistości i pozbawienie sprzedawców możliwości pracy przez telefon jest złym rozwiązaniem. Sprzedawca zwykle pracuje na kompie kilka godzin potem ma teoretyczne wolne bo nadal musi być czujnym by statystyki nie padły i telefon jest nieodzowny .Wielu sprzedawców firmowych część swojej pracy prowadzi przez telefon bo nie zawsze jest możliwość pracy w tradycyjny sposób a takimi ograniczeniami obcinacie im skrzydła a sobie szanse na większe zyski z prowizji.
W czasach smartfonów zabijacie aplikacje która pomagała sprzedawcom ogarniać zamówienia. Gdzie wam tak zależy (allegro) żeby obsługa była jak najszybsza i najlepsza.
Aplikacja była przejrzysta działa można było jadąc samochodem, być w toalecie, na zakupach, na stacji paliw podglądać zamówienia, planować i realizować zamówienia bez użycia komputera.
Niestety, po aktualizacji aplikacja jest bezużyteczna.
Jak widzisz , na tym forum jest stado wkurzonych przedsiębiorców a nie zadowolonych użytkowników allegro lokalnie. Domagamy się przywrócenia rozwiazań, które faktycznie pomagają prowadzić nasze biznesy. Czytaj : "ZARABIAĆ DLA WAS FORSĘ".
To nie komuna, żebyśmy musieli kombinować jak przez okienko od piwnicy załatwić coś co działało i mogfło być zrealizowane frontowymi drzwiami.
Teraz musimy kombinować, jakies karty incognito, dongrade czy inne cuda. PO CO?? Dlaczego aplikacje allegro lokalnie i allegro sprzedaż nie mogą współistnieć równolegle ?
To wszystko, te Wasze "analizy" śmierdzi na kilometr.
TRAGEDIA! dlaczego tak utrudniacie życie sprzedającym, którzy na was zarabiają. Liczę, że znajdzie sie alternatywa dla allegro.
Pytam raz jeszcze po co ta zmiana? Komu ma służyć?
1. Odinstalowujesz aplikację Allegro Lokalnie.
2. Wchodzisz tutaj: Allegro Lokalnie update version history for Android - APK Download (apkpure.com)
3. Pobierasz wersję: 1.14.0-51-g0fa040b70 (177)
4. Instalujesz
5. W sklepie Google Play wyłączasz opcję automatycznej aktualizacji.
6. I wszystko wróciło do normy 😁
punkt 7. Za jakiś czas aplikacja przestaje pobierać zamówienia.
Skąd takie info?
Kiedyś działały powiadomienia w aplikacji po zmianie na "lepszą" na starej aplikacji przestały, a na nowej już ich nie było.
Minęły 2 miesiące i dalej nic, żeby znaleźć allegro sprzedaż trzeba wejść na stronę przez przeglądarkę, żyjemy w czasach gdy nawet światło w pokoju możesz zapalić w aplikacji a mówimy tu o największym serwisie aukcyjnym w Polsce... na szczęście do czasu, allegro traci wartość bo **piiip** robi świetną robotę dla polskiej wersji serwisu i dba o kupujących tak samo jak o sprzedających czyli tak jak powinno to wyglądać. Trzeba zacząć uczyć się obsługi **piiip**a bo dla allego nie mam już sił... szkoda, że tak się to skończy.
@Muset Cześć. Aplikacja Allegro Sprzedaż nie pojawi się w Google Play i AppStore, ponieważ nie jest już przez nas rozwijana. Została zastąpiona aplikacją Allegro Lokalnie.