Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanko-uaktywnił się w dniu dzisiejszym Klient,który szuka zaczepki.Prawdopodobnie nie doczytał wszystkich informacji na moich aukcjach i zaczynają się sypać nie fajne wiadomości."Dlatego nie kupiłem bo przeczytałem "ze zrozumieniem". Zrozumiałem ,że trafiłem na kogoś kto chce kupującego jak mawiają " zrobić w konia". Na jednej aukcji jest jedna sztuka .O ile kupuję na drugiej aukcji i cena wysyłki jest taka sama to zazwyczaj kupujący sprawdza czy dostępny jest SMART ,a nie czy za każdą sztukę płacić trzeba oddzielnie. O TAKIM SPRZEDAJĄCYM CO ZAPRASZA NA AUKCJE INNYCH SPRZEDAJĄCYCH MOGĘ POMYŚLEĆ TYLKO JEDNO - KTO CIĘ WYCHOWAŁ?" Gdzie to zgłosić
@Moniasm4 Nie bardzo rozumiem kto jest arogancki? Sprzedajacy czy Kupujacy?
Wystawiając aukcje z dostawą każdej oddzielnie to tak reagujących klientów znajdziesz więcej niż się spodziewasz .Prawie każdy kupujący chce by wszystkie jego zakupy były wysłane razem jedną wysyłką z jednym kosztem nadania -lepiej sobie popraw to w swoich ustawieniach.
Przez 10 lat obsługuję allegro i przy każdej ofercie jest informacja"Przy zakupie powyżej 1 sztuki proszę o kontakt w kwestii kosztów wysyłki." Zawsze większą ilość wysyłam w jednej przesyłce oraz jednej cenie.Do tej pory nie miałam problemu z kupującymi.Jeżeli chodzi om jakość obsługi do tej pory mam 100 %