Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jedna z moich aukcji została ściągnięta i otrzymałem taki komunikat.
"Tytuł Twojej oferty lub jej dalszy opis może wprowadzać w błąd co do pochodzenia towaru, jego producenta lub marki i tym samym naruszać prawa firmy, która współpracuje z nami w ramach programu Współpraca w Ochronie Praw. W opisie Twoich ofert używasz zarejestrowanego słownego znaku towarowego w celu sprzedaży produktu innej marki (widocznej w sekcji ‘Parametry’).1552"
Numer aukcji: 17264774427
Błąd dotyczy opisu w katalogu ale z tego co widzę ściągnięta została tylko moja aukcja. Dlaczego? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@passahouse_com w systemie nie widzę informacji, abyśmy to my zakończyli tę ofertę.
Podaj proszę dokładnie kiedy otrzymałeś wiadomość e-mail o usunięciu oferty.
Wcześniej myślałem że aukcja została ściągnięta ale jednak wysprzedała się ilość produktów na aukcji i została zakończona. Otrzymałem dostawę, chce uruchomić aukcję od nowa i nie mogę tego zrobić.
Czy udało się ustalić czym jest spowodowany ten komunikat?
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@passahouse_com poprosiłam o weryfikację odpowiedni dział, ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi. Dam znać, gdy tylko dowiem się, co powoduje problem ze wznowieniem tej oferty.