Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
@mdrogeria pierwszy raz się z tym spotykasz? To tak teraz działa, że podczas jakiegoś automatycznego rozliczenia masz "zadłużenie" które się jeszcze nie rozliczyło to dostajesz powiadomienie o terminie płatności 🤣
@sl-aw-ek PIERWSZY,,,, cały czas są wpływy ,wiadomość przyszła o 4 rano , było na koncie parę stówek .
Kiedyś wysyłali z adresu windykacja lub coś podobnego/. Też robiliśmy aferę i chyba zmienili na powiadomienia.
@Client:44052296 dokładnie tak jak piszesz 🙂
@mdrogeria na koniec miesiąca rozliczeniowego wystawimy fakturę, która będzie uwzględniała to, co działo się na Twoim koncie, włącznie z automatycznie pobranymi opłatami. Gdy pobierzemy:
Warto jednak zweryfikować swoje bieżące saldo w zakładce Rozliczenia z Allegro, bo jeśli będzie wynosić 0 zł – nie musisz opłacać bieżącej faktury.
@RaBarbar_ka no mam zero , TO CZEGO MNIE BUDZICIE O 4 RANO ??!!!
@mdrogeria Dlatego, że o czwartej rano nie było zero, proste. Na klientów którzy zakupią coś o czwartej rano też krzyczysz bo Cię budzą?
@TechartGSM klient jak kupuje to mam ustawione łagodne bimm..boomm.. inne powiadomienia , pytania , dyskusje .. zrywają na baczność , muszę ustawić automatyczną odpowiedź ,, sp.....,,
@mdrogeria Nie narzekaj. Mój znajomy miał gorzej. Od pewnego czasu zaczął się moczyć w nocy, a oto jego relacja:
"O 4 rano budzi mnie krasnoludek i mówi: "jedynka!" (sikamy)! I tak od miesiąca.
Ale dziś o 4 rano, kiedy jak zwykle podał swoją komendę, odpowiedziałem - zgodnie z prawdą - że już po "jedynce". Na to krasnoludek: "no to dwójka"!
No i wtedy dopiero zrobiło się niewesoło☹️.