anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne pobieranie należności

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
Dzień dobry Mała Drogeria (mdrogeria),
zbliża się termin Twojej płatności. Nie czekaj i ureguluj swój rachunek.
mdrogeria_0-1754026603340.jpeg

allegro.pl

Kwota: -21,47 zł

Termin płatności:14 sie 2025
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czego ? ....Wy zdecydowaliście o automatycznym pobieraniu należności !! nie mam w grafiku czasu przeznaczonego na przelewy dla allegro 
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@mdrogeria pierwszy raz się z tym spotykasz? To tak teraz działa, że podczas jakiegoś automatycznego rozliczenia masz "zadłużenie" które się jeszcze nie rozliczyło to dostajesz powiadomienie o terminie płatności 🤣

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sl-aw-ek PIERWSZY,,,, cały czas są wpływy  ,wiadomość przyszła o 4 rano , było na koncie parę stówek . 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kiedyś wysyłali z adresu windykacja lub coś podobnego/. Też robiliśmy aferę i chyba zmienili na powiadomienia.

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@Client:44052296 dokładnie tak jak piszesz 🙂 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria na koniec miesiąca rozliczeniowego wystawimy fakturę, która będzie uwzględniała to, co działo się na Twoim koncie, włącznie z automatycznie pobranymi opłatami. Gdy pobierzemy:

• całość należności – faktura będzie opłacona i nie musisz już rozliczać się z nami za dany miesiąc
  • część należności – musisz zapłacić kwotę, którą podaliśmy na fakturze w polu Razem kwota do zapłaty.

Warto jednak zweryfikować swoje bieżące saldo w zakładce Rozliczenia z Allegro, bo jeśli będzie wynosić 0 zł – nie musisz opłacać bieżącej faktury.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@RaBarbar_ka no mam zero ,  TO CZEGO MNIE BUDZICIE O 4 RANO ??!!!

oznacz moderatorów

TechartGSM
#13 Ambasador

@mdrogeria Dlatego, że o czwartej rano nie było zero, proste. Na klientów którzy zakupią coś o czwartej rano też krzyczysz bo Cię budzą? 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TechartGSM klient jak kupuje to mam ustawione łagodne bimm..boomm.. inne powiadomienia , pytania , dyskusje .. zrywają na baczność , muszę ustawić automatyczną odpowiedź ,, sp.....,,

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@mdrogeria Nie narzekaj. Mój znajomy miał gorzej. Od pewnego czasu zaczął się moczyć w nocy, a oto jego relacja:
"O 4 rano budzi mnie krasnoludek i mówi: "jedynka!" (sikamy)! I tak od miesiąca.
Ale dziś o 4 rano, kiedy jak zwykle podał swoją komendę, odpowiedziałem - zgodnie z prawdą - że już po "jedynce". Na to krasnoludek: "no to dwójka"!
No i wtedy dopiero zrobiło się niewesoło☹️.

oznacz moderatorów