Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Automatyczne systemy zablokowały mi sprzedaż drugi raz. Podjąłem działania na celu poprawy aukcji po poprzednim razie. Proszę sprawdzić bez pomocy automatyczej weryfikacji IA.
Proszę o kontakt telefoniczny.
@Master4Insect Na forum nie mam możliwości udzielenia Ci pomocy w sprawie blokady konta. Nie mogę również umówić rozmowy telefonicznej. Widzę, że jesteś już w kontakcie z doradcą w sprawie numer 54856191 - proszę, odpowiedz na pytanie doradcy o dogodny dla Ciebie termin rozmowy.
Jestem umówiony lecz brak kontaktu
@Master4Insect na kiedy zamawiałeś rozmowę telefoniczną z doradcą? Widzę, że w korespondencji nadal nie otrzymaliśmy od Ciebie odpowiedzi.
Proszę dzwonić 8-16
nie widzę korespondencji z Państwem.
@Master4Insect sprawdź proszę, po tytule maila "Odpowiedź na zgłoszenie nr "54856191"". Wiadomość od nas, mogła trafić do folderu spam lub oferty.
Dostałem bana na konto za sprzedaż produktów związanych z kłusownictwem, gdzie nie posiadam żadnych tego typu produktów.
dobre
@Master4Insect kłusowniku,
a pułapki na szczury czy kuny czym są?
jak w Twoje pułapki, zaplącze się prawnie chronione zwierzątko, to co?
Panie, pułapka służy do łapania żywego stworzenia i wypuszczenia go w inne miejsce z dala od ludzi. Nie jest to gilotyna bądź sidła
Każdy myśliwy by się uśmiał. Swego czasu taką teść na działce stawiał na jastrzębia (lat temu z 10), bo rasowe kurczaki wybierał i też ptaszysko skończyło żywe i wolne ćwierć Polski dalej xD
Kłusownicze to przede wszystkim służą do uśmiercania, a nie łapania żywcem...
Jeśli ktoś w ten sposób wykorzystuje taką pułapkę to jest to jego decyzja. Zresztą kłósownicy przeważnie stosują własne modyfikacje sprzyjające uśmiercaniu.
Teścia miałam w kółku myśliwskim, to się nasłuchałam. A najgorsze są pie-..... druty, psa któregoś roku 2x z takich wydobywaliśmy, bo pies przez płot i na panienki, a tu niespodzianka...