anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automatyczne systemy zablokowały mi sprzedaż drugi raz.

Master4Insect
#7 Wielbiciel

Automatyczne systemy zablokowały mi sprzedaż drugi raz. Podjąłem działania na celu poprawy aukcji po poprzednim razie. Proszę sprawdzić bez pomocy automatyczej weryfikacji IA.

Proszę o kontakt telefoniczny.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Master4Insect Na forum nie mam możliwości udzielenia Ci pomocy w sprawie blokady konta. Nie mogę również umówić rozmowy telefonicznej. Widzę, że jesteś już w kontakcie z doradcą w sprawie numer 54856191 - proszę, odpowiedz na pytanie doradcy o dogodny dla Ciebie termin rozmowy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Master4Insect
#7 Wielbiciel

Jestem umówiony lecz brak kontaktu

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Master4Insect na kiedy zamawiałeś rozmowę telefoniczną z doradcą? Widzę, że w korespondencji nadal nie otrzymaliśmy od Ciebie odpowiedzi. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Master4Insect
#7 Wielbiciel

Proszę dzwonić 8-16

nie widzę korespondencji z Państwem.

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Master4Insect sprawdź proszę, po tytule maila "Odpowiedź na zgłoszenie nr "54856191"". Wiadomość od nas, mogła trafić do folderu spam lub oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Master4Insect
#7 Wielbiciel

Dostałem bana na konto za sprzedaż produktów związanych z kłusownictwem, gdzie nie posiadam żadnych tego typu produktów.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

dobre

@Master4Insect kłusowniku,

a pułapki na szczury czy kuny czym są?

jak w Twoje pułapki, zaplącze się prawnie chronione zwierzątko, to co?

oznacz moderatorów

Master4Insect
#7 Wielbiciel

Panie, pułapka służy do łapania żywego stworzenia i wypuszczenia go w inne miejsce z dala od ludzi. Nie jest to gilotyna bądź sidła

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Każdy myśliwy by się uśmiał. Swego czasu taką teść na działce stawiał na jastrzębia (lat temu z 10), bo rasowe kurczaki wybierał i też ptaszysko skończyło żywe i wolne ćwierć Polski dalej xD

Kłusownicze to przede wszystkim służą do uśmiercania, a nie łapania żywcem...

Jeśli ktoś w ten sposób wykorzystuje taką pułapkę to jest to jego decyzja. Zresztą kłósownicy przeważnie stosują własne modyfikacje sprzyjające uśmiercaniu. 

Teścia miałam w kółku myśliwskim, to się nasłuchałam. A najgorsze są pie-..... druty,  psa któregoś roku 2x z takich wydobywaliśmy, bo pies przez płot i na panienki, a tu niespodzianka...