anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd blokada wystawieniu marek chronionych

Velisto
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Proszę o pomoc mam błąd przy wystawianiu marek chronionych. 

IMG_3287.jpeg

 

IMG_3286.jpeg

 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Velisto skonsultuję kwestię tej blokady z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami.

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Velisto
#7 Wielbiciel

@_HolaOla_  Dziękuję 

oznacz moderatorów

Velisto
#7 Wielbiciel

Ile potrwa analiza mojego problemu ? Proszę o jak najszybszą informację.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Velisto przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci tego wskazać. Jestem w bezpośrednim kontakcie z zespołem, który nałożył tę blokadę na Twoje konto, więc jak tylko otrzymam od nich informacje, wrócę do Ciebie tutaj natychmiast. 

Ola
oznacz moderatorów

Velisto
#7 Wielbiciel

Rozumiem, czekam na informacje.

oznacz moderatorów

Velisto
#7 Wielbiciel

Ile może trwać sprawdzenie dlaczego jest źle nałożona blokada ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Velisto nie jestem w stanie odpowiedzieć, ile może trwać weryfikacja Twojego konta, natomiast otrzymałeś od nas wiadomość w tej sprawie w grudniu 2025 roku.

Monika
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Velisto mam już odpowiedź i prośbę od zespołu, który nałożył tę blokadę o bezpośrednie zgłoszenie przez formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.  Tutaj nie możemy przekazać Ci danych ani ustaleń dotyczących Twojego konta i tej blokady ze względu na bezpieczeństwo i ochronę prywatności. Z formularza kontaktowego Twoja wiadomość trafi do bezpośrednio do odpowiedniego zespoły, który udzieli Ci szczegółowych informacji. 

Ola
oznacz moderatorów