anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

błąd w statystykach wysyłki

11october
#9 Pomysłodawca

Proszę o wyjaśnienie wątpliwości. Sprawdzam swój raport Skuteczność wysyłki i widzę:

Zamówienie d6947690-bc9c-11f1-819f-919bcd62ba87 ma w ofercie ustawiony czas wysyłki 1 dzień natomiast w raporcie widnieje informacja, że deklarowany czas wysyłki to wysyłka tego samego dnia. Wysłałem zamówienie w ciągu 1 dnia, czyli w terminie ale w raporcie zamówienie widnieje jako niewysłane w terminie. 

Czy to jest błąd w raporcie? Jeżeli tak, proszę o wykluczenie lub poprawienie błędu.

Piotr @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@11october dla tego zamówienia algorytm uwzględnił ustawioną godzinę wysyłki tego samego dnia - 12:00. Kupujący złożył zamówienie o 9:03, dlatego czas na jej nadanie zgodnie z deklaracją miałeś do 30.09 do końca dnia. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

11october
#9 Pomysłodawca

@la_nika Czyli mam rozumieć, że moja deklaracja 1 dzień nie ma znaczenia, bo algorytm sam decyduje ile mam czasu na wysyłkę?

Piotr 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@11october Twoje deklaracje mają znaczenie, to Ty ustawiłeś godzinę graniczną wysyłki tego samego dnia na 12:00, dlatego algorytm uznał to zamówienie za takie, które nadasz tego samego dnia. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów