Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w skrócie: Allegro wysyła upomnienia, nie zawierając o które aukcje chodzi. Przy 60 tysiącach aukcji nie jesteśmy w stanie zidentyfikować problemu. Nie dostajemy żadnych odpowiedzi od Allegro. Otrzymujemy kolejne ostrzeżenia. Prawdopodobnie znowu zostanie nam zablokowana sprzedaż z powodu niepoprawienia aukcji, których nie potraficie nam wymienić.
otrzymaliśmy tydzień temu upomnienie w sprawie błędnych powiązań ofert z produktami. Od początku tego tygodnia próbujemy się skontaktować z Allegro i otrzymać szczegóły naruszeń. Niestety mimo wysłania kilku zgłoszeń przez kilka osób, nie otrzymaliśmy żadnych odpowiedzi. Dzisiaj otrzymaliśmy ostrzeżenie, ponieważ popełniamy ten sam "błąd". Szczegółów nadal nie ma. Mamy 60 tysięcy aukcji i nie wiemy, o które oferty chodzi bo nie zawieracie żadnych konkretów.
Nie wiemy nawet czy nasze zgłoszenia dotarły do Allegro, ponieważ nie są wysyłane potwierdzenia otrzymania zgłoszeń. Wysyłamy zgłoszenia w pustkę i dostajemy co najwyżej odpowiedzi nie na temat. Wspomniałem również w innym wątku Gadane o zgłoszeniach, które pozostały bez wieści, jednak jak widzę nie dało to żadnego efektu.
Jest to moim zdaniem absolutny skandal. Jesteśmy karani na bazie ogólników, pomoc klienta na Allegro nie działa jednak system karania sprzedawców działa idealnie. Dlaczego wiadomości o upomnieniach i ostrzeżeniach nie zawierają szczegółów przewinień? Dlaczego musimy zawracać głowę supportowi i marnować ich czas na coś, co mogłoby zostać wysłane automatycznie? Teoretycznie dajecie nam 7 dni na rozwiązanie problemu, ale przez brak wsparcia nie mieliśmy jak go rozwiązać.
W ostatnich dniach popsuliście nawet licytowanie przedmiotów i my musieliśmy tłumaczyć klientom, co się dzieje - ponieważ Allegro nie zrobiło nic, by klientów uspokoić.
Żądamy wycofania ostrzeżenia i wyjaśnienia, za jakie dokładnie błędne powiązania jesteśmy karani.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć @Pawel3017, przepraszamy za tak długi czas odpowiedzi. Poprosiłem odpowiedni dział o zweryfikowanie Twojej sprawy i podanie szczegółów dotyczących usuniętych ofert. Z racji weekendu, czas odpowiedzi może ulec wydłużeniu.
@matt_rose To może przy okazji załatwicie identyczny mój problem który opisałam tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/to-zdecydowanie-nie-jest-m%C3%B3j-dzie%C5%...
@matt_rose Wciąż nic.
Cześć @Pawel3017, najmocniej przepraszam za długi czas oczekiwania. Poprosiłem o priorytetową odpowiedź i zweryfikowanie Twojej sprawy naszych konsultantów. Wkrótce otrzymasz odpowiedź w tej sprawie.