Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam pytanie. Na naszych ofertach wyświetla się oznaczenie dostawa przed świętami a w nawiasie sobota. Jest to dla kupujących mylące gdyż mogą sądzić że otrzymają dostawę w przyszłą sobotę. Na ofertach z dostawą przed świętami jest podana dokładna data a u Nas oznaczenie jest krzywdzące i wprowadzające w błąd kupującego. Jest możliwość dopisania do tych ofert daty 13.12 ? Z góry proszę o przekazanie tego do odpowiedniego działu
dokładnie, słabe to. klienci dzwonią i pytają czy dostawa dopiero w sobotę przed świętami..
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BikeOutlet_pl ciekawe jaką premię grzejstołek zabecelował ...🙄 , mam o samo co Ty .
@mdrogeria dobrze jest, przynajmniej sklep internetowy się przegrzewa, oby więcej takich zmian na Allegro 😄
@kostas11 mnie też już przestało to ,, kręcić ,, jeszcze 2 ... ,,no góra csy ,, miesiące i spadam .
wszyscy czekają na inpost 😁
@pikoto Podaj mi przykład swojej oferty i oferty, w której jest podana data dostawy przed świętami.
Nie rozumiem dlaczego zostało zmienione oznaczenia na "sobota" zamiast "jutro" lub dopisana data 13.12
@pikoto i nie zrozumiesz, allegro pierw wprowadza zamiany a potem poprawia 😄
@nat_not wszystkie oferty z dostawą na jutro mają takie oznaczenie. I owszem - wprowadza to w błąd kupujących.
@Health___Beauty @pikoto Przekazałam do odpowiedniego zespołu Wasze uwagi dotyczące niejasności, które takie rozwiązanie wprowadza.
Jest już potwierdzenie, że będzie to zmienione.
Czy udało się tą sprawę zgłosić do odpowiednich ludzi ?
@pikoto Podałeś tylko przykłąd własnej oferty. Prosiłam również o wskazanie oferty, w której pojawia się informacja o konkretnej dacie.
@pikoto @Health___Beauty @kostas11 @mdrogeria @BikeOutlet_pl
Problem nie powienien już występować.
Dziękuję za pomoc.
@pikoto serio a jak była informacja dostawa w sobotę ( bez dopisku przed świętami ) to też nie było wiadomo o jaką sobotę chodzi 😄
@kostas11 Powinno być „dostawa jutro”