Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry po raz kolejny kolejny proszę o odłączenie oferty konkurencji to nie jest ten sam produkt. Sprzedający notorycznie podpina swoje oferty. Zgłaszałem to je jednak dalej nic sie z tym nie dzieje. Nie wypomnę o wyróżnieniach i adsach w waszym serwisie. To jest nasza marka , to my jesteśmy producentem i to jest nasz produkt który tylko My sprzedajemy w waszym serwisie.. Nie godzę sie aby ktoś podpinał się pod moje produkty. Bardzo proszę o zajęcie się tą sprawą @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Proszę o odpowiedź
@logo-pokrowce ponieważ taką decyzję podjął zespół, który weryfikuje połączenia. Najwidoczniej w tamtych przypadkach były podstawy do odpięcia.
Sprzedający podpina cały czas ta samą ofertę.,
@logo-pokrowce po odpięciu przez nas oferty od produktu sprzedający nie powinien mieć możliwości jej ponownego podpięcia. Musiałby utworzyć nową ofertę. Czy jest to na pewno ta sama oferta co w przypadku wcześniejszego odpięcia?
Sprzedający wystawia ponownie ten sam produkt pod naszym eanem i naszą marką
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Przeciez na przesłanym zdjęciu widać kto jest producentem tych pokrowców . ATRA a nie LOGo pokrowce
@logo-pokrowce poprosiłam o ponowną weryfikacją. Wrócę z informacją.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Powyżej nasz identyfikator produktu zarejestrowany w gs1
@Syrena_zT Proszę o przesłanie tych zdjęć do ponownej weryfikacji jak również zdjęcie ze znakiem wodnym
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Chciałem dodać że jestem producentem tego produktu i wiem że nikt nie korzysta z mojego numeru EAN bo nie ma możliwości sprzedaży tego artykułu w waszym serwisie,
@logo-pokrowce przesłałam wszystkie informacje z prośbą o ponowną weryfikację, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dziękuję czekam na informację
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Proszę o informację zawrotną
@logo-pokrowce przykro mi, ale otrzymałam odpowiedź, że nie mamy podstaw do odpięcia ofert od produktu. Jeżeli uważasz, że sprzedający w tych ofertach sprzedaje produkt nieoryginalny, ponieważ tylko Ty jesteś producentem, możesz to zgłosić za pomocą przycisku "zgłoś naruszenie zasad" dostępnego w ofercie.
Dzień dobry po raz kolejny kolejny proszę o odłączenie oferty konkurencji to nie jest ten sam produkt. Sprzedający notorycznie podpina swoje oferty. Zgłaszałem to je jednak dalej nic sie z tym nie dzieje. Nie wypomnę o wyróżnieniach i adsach w waszym serwisie. To jest nasza marka , to my jesteśmy producentem i to jest nasz produkt który tylko My sprzedajemy w waszym serwisie.. Nie godzę sie aby ktoś podpinał się pod moje produkty. Bardzo proszę o zajęcie się tą sprawą @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@logo-pokrowce podaj proszę numery ofert, które są błędnie podpięte. Zweryfikuję sprawę.
Dotyczy to 3 naszych ofert stworzonego przez nasz produktu w katalogu ,oraz oznaczone naszą nazwą handlową jako producent. Numer oferty: 8700166978 Numer oferty: 17212179516 Numer oferty: 17340624723
Poniżej błędnie powiązane oferty w ofertach zupełnie inny produkt
https://allegro.pl/oferta/pokrowce-ducato-3-jumper-3-boxer-3-2006-2024-100-typowe-17389076419
https://allegro.pl/oferta/pokrowce-szyte-na-miare-nowy-model-renault-master-iv-4-od-2024-17389089570
https://allegro.pl/oferta/pokrowce-toyota-proace-max-od-2024-100-typowe-17389069930
@logo-pokrowce dziękuję 🙂 Przekazałam prośbę o weryfikację ofert. Wrócę do Ciebie z informacją.