Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry den!
Bot Allegro dokonał niezgodnego z prawdą wpisu w dyskusji - nieinteligentny automat na podstawie informacji z trackingu przesyłki stwierdził że przesyłka wróciła do sprzedawcy i poprosił kupującego o decyzję, czy chce zwrotu pieniędzy czy ponownej wysyłki towaru. Nie jest to zgodne z prawdą, więc zgłosiłem ten problem poprzez formularz kontaktu z Allegro, jednak nie potrafię się przebić przez mur. Albo nadal boty, albo osoby dla których w mojej ocenie stanowisko na którym pracują nie do końca jest dla nich odpowiednie, wmawiają mi że przesyłka wróciła do mnie. Pomimo iż na trackingu w jednym ze statusów przesyłki da się odnaleźć słowo "Zwrócona", to kolejne statusy informują o wydaniu do doręczenia i dostarczeniu przesyłki w obrębie urzędu DORĘCZENIA, a nie urzędu NADANIA. Jasne informacje w tej kwestii widoczne są pod linkiem: https://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=00559007730145816476 . Pracownicy serwisu (lub bezmyślne boty udające pracowników serwisu) opierając się na informacjach ze śledzenia przewoźnika, cały czas próbują mi wmówić że przesyłka trafiła do nas z powrotem. Ciekawe są podwójne standardy - jednym razem "tracking nie jest dowodem", tym razem "z informacji widocznych na trackingu wynika...".
Błagam, skończmy już tę zabawę w kotka i myszkę, o co już prosiłem w tickecie - oferując nawet z moją wrodzoną grzecznością pomoc w wyjaśnieniu zawiłości tematu jeżeli nie jest do końca dla Was zrozumiały... Naprawdę nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, stąd moja prośba.
Cześć, @TechartGSM. Automatyczna wiadomość w Dyskusji odnosi się do systemowego statusu przesyłki, który opisuje ją jako ''zwróconą''. Rzeczywiście ta informacja wprowadza w błąd, ponieważ dalsze statusy wskazują na to, że paczka dotarła do adresata.
Już to wyjaśniamy, bardzo przepraszam za uchybienie. Niedługo w Dyskusji pojawi się sprostowanie.
Przecież od razu widać po trackingu, że to przesyłka niedoręczalna. Poszedł zwrot bez wcześniejszej awizacji (przesyłek niedoręczalnych się awizuje).
Być może jest to kwestia błędu w adresie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Długo jeszcze pociągniemy tę komedię?
@TechartGSM, dziękuję za cierpliwość! Wyjaśniliśmy sprawę z przewoźnikiem - paczka została dostarczona do adresata, a Dyskusję zakończyliśmy.