anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta art. 2.12. i 8.4. Regulaminu Allegro

waldemaro00
#10 Popularyzator#

Otrzymałem 25 października blokadę na koncie z pkt 2.12 i 8.4 Regulaminu Allegro. Zarzucono mi, że nie odniosłem się w dyskusji do reklamacji kupującej. W odpowiedzi poinformowałem iż do Reklamacji odniosłem się w dyskusji w dniu 12.10.2024 co zresztą Allegro może sprawdzić. Od 25 października czekam na odp z Allegro za co jest blokada, czy i kiedy zostanie ściągnieta? Zarzucono mi coś czego nie zrobiłem, a teraz chyba w ramach rewanżu jest mi blokowana możliwość sprzedaży na tym portalu.

Co dalej? Dlaczego Allegro w takich sprawach nagle dziwnie milknie i nie odpowiada?

Zarzut:

"Na Twoje konto nałożyliśmy ograniczenia sprzedaży, ponieważ nie otrzymaliśmy Twoich wyczerpujących wyjaśnień w dyskusji."

Już 12.10.2024 jednoznacznie odpisałem na reklamacje!

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@waldemaro00 Proszę, wskaż numer zgłoszenia mailowego, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

waldemaro00
#10 Popularyzator#

45689867

oznacz moderatorów

waldemaro00
#10 Popularyzator#

Blokada założona podobno za brak odpowiedzi w dyskusji, a póżniej odpisujecie, że nieterminowe przesyłki, co też nie jest prawda bo każda wysylka wychodzi praktycznie tego samego dnia jeżeli jest kupiona do 13 godziny tyle tylko, że nie uzupełniane były numery przesyłek. Tak czy tak blokada założona wyraźnie za brak odpowiedzi w dyskusji....odpowiedz była, póżniej również kilka razy powtórzona, a mimo to blokada dalej jest. Sprawa z dyskusji juz zakończona. To jest jakieś kongo w tym wszystkim.

oznacz moderatorów

waldemaro00
#10 Popularyzator#

50 pozytywnych opinii! i Takie rzeczy robicie.

oznacz moderatorów

waldemaro00
#10 Popularyzator#

"Sprzedawca super gdyż już raz robiłem u niego zakup. Przesyłka dotarła praktycznie przed czasem gdyż miała nadejść do wtorku a dotarła już teraz w czwartek. Super sprzedawca o czym świadczą same pozytywne opinie POLECAM"

"Bardzo sprawny zakup, perfumeryjne wspomnienie dotarło z prędkością światła;). Bardzo dziękuję, polecam gorąco!!!"

Wybrane opinie i oceny kupujących, a wy mi piszecie o nieterminowości przesyłek.

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie sadzę żeby moderacja Ci pomogła, ale dziwne rzeczy tu się dzieją ostatnio, czyżby chcieli wykończyć sprzedawców?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@waldemaro00 Przykro mi, ale nie mogę podważać odpowiedzi doradcy, który zajmuje się obszarem weryfikacji kont. Wszelkie pytania w kwestii blokady konta, proszę, kieruj we wspomnianej sprawie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów