anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada konta na allegro

Ecomm-Tech
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, posiadam 2 konta firmowe. na jednym z nich prowadzę aktywnie dość dużą sprzedaż na drugim czyli tym z którego teraz piszę sprzedaż znacząco spadła z uwagi na bardzo sezonowe produkty. Nie ważne, Problem pojawił się dziś rano kiedy moje obydwa konta zostały zablokowane z powodu niskiej jakości sprzedaży na jednym z nich (tym z którego piszę). Dostałam 2 negatywne opinie od klientów związane z terminową dostawą. Oczywiście zwroty środków natychmiast były udzielone bez konieczności odsyłania produktu lecz klienci nie zgodzili się usunąć opinii. Jeśli chodzi o dyskusje to wszystkie rozwiązane i z tym nie było żadnych problemów. Proszę powiedzcie co mogę teraz zrobić? Jak mam poprawić jakość przedaży skoro nie mogę nic sprzedać. I jaka jest szansa na odblokowanie kont. Z góry dzięki

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Ecomm-Tech przykro mi, ale nie jestem w stanie pomóc na forum w sprawie blokady konta. Tą kwestię możesz wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który blokadę nałożył.

Widzę, że prowadzisz już korespondencję mailową w zgłoszeniu o numerze 58232934. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ecomm-Tech
#8 Zapaleniec

Okej a powiedz mi czysto teorytycznie. Ponieważ tamto konto już jest nie do odratowania. Nie poprawię jakości sprzedaży bez sprzedaży ale na 2 koncie mam Dobry poziom sprzedaży i to głownie na nim sprzedajemy nasze produkty. Czy jeśli tamto konto ze słabym poziomem zostanie zamknięte to odblokujecie mi to z dobrym? 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @Ecomm-Tech, samo zamknięcie konta nie rozwiąże istniejących na nim spraw.
Zalecam kontynuować korespondencję z naszym Działem Bezpieczeństwa w celu ich rozwiązania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów