Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro odblokował konto na dugi dzien zablokowała pytam konkretnie kiedy zostanie odblokawana moja sprzedasz bo ja 11 latach nie popuszcze
Chyba obecnie to standard. Patrząc na ilość takich zgłoszeń, jak również na to, co mnie spotkało. Blokada, niezgodna z prawem, a potem wszystko nagle wraca do normy.
Chyba są nowi pracownicy - niedoświadczeni, stażyści, lub pragnący wykazać się. Też miałem bloka, dyskusja, po 4-ech dniach Allegro każe kupującemu składać wniosek do POK, na następny dzień klient otrzymuje zwrot kasy jaką sobie zażyczył. Teraz wróciło do "normy" - czyli klient otrzymuje od All info o tym, że sprzedawca ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji.
Allegro nigdy nie przyzna się do pomyłki i nigdy od nich z tego powodu nie usłyszysz słowa "przepraszam". Nigdy nie otrzymasz informacji, że jakiś pracownik Allegro podjął niesłuszną decyzję lub rozpatrzył sprawę niezgodnie z regulaminem Allegro lub obowiązującym prawem - w takich przypadkach będą raczej szukać "haków" na Ciebie. Lepiej "stulić uszy po sobie" i cieszyć się z tego, co się uzyska. Dalsze "drążenie" tematu wychodzi tylko na minus.
No.... chyba, że masz wystawione ze 300 tys. aukcji - wtedy to już jest inna "rozmowa".