anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

blokada konta

ewelisia232
#9 Pomysłodawca#

allegro odblokował konto na dugi dzien zablokowała pytam konkretnie kiedy zostanie odblokawana moja sprzedasz bo ja 11 latach nie popuszcze

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

maxr01
#17 Koryfeusz#

Chyba obecnie to standard. Patrząc na ilość takich zgłoszeń, jak również na to, co mnie spotkało. Blokada, niezgodna z prawem, a potem wszystko nagle wraca do normy. 

Chyba są nowi pracownicy - niedoświadczeni, stażyści, lub pragnący wykazać się. Też miałem bloka, dyskusja, po 4-ech dniach Allegro każe kupującemu składać wniosek do POK, na następny dzień klient otrzymuje zwrot kasy jaką sobie zażyczył. Teraz wróciło do "normy" - czyli klient otrzymuje od All info o tym, że sprzedawca ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji. 

Allegro nigdy nie przyzna się do pomyłki i nigdy od nich z tego powodu nie usłyszysz słowa "przepraszam". Nigdy nie otrzymasz informacji, że jakiś pracownik Allegro podjął niesłuszną decyzję lub rozpatrzył sprawę niezgodnie z regulaminem Allegro lub obowiązującym prawem - w takich przypadkach będą raczej szukać "haków" na Ciebie. Lepiej "stulić uszy po sobie" i cieszyć się z tego, co się uzyska. Dalsze "drążenie" tematu wychodzi tylko na minus.

No.... chyba, że masz wystawione ze 300 tys. aukcji - wtedy to już jest inna "rozmowa". 

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów