Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam zablokowaną spredaż - otrzymałam maila, że podobno nie przeslałam dokumentu tożsamości chociaz jest to nie prawda skan dowodu poszedł z 5 dni temu miałam czekać na weryfikację, ponadto w zakładce ustawienia wypłat zarówno weryfikacja Przelewy24 jak i Payu jest aktywna na zielono . Pytanie o co w tym chodzi bo na razie allegro milczy
@aleks291275 Twoje wiadomości w sprawie blokady konta do nas dotarły, dlatego poczekaj proszę cierpliwie na odpowiedź. Nasi doradcy na pewno odpowiedzą na Twoje zgłoszenie.
Też mam ten sam problem. Wszystkie moje aukcji zniknęły. Co mam zrobić by ponownie móc sprzedawać?
@inglese92 skontaktuj się proszę z nami w sprawie blokady konta przez ten formularz kontaktowy.
Dzień dobry , mam podobny problem ,czy mogę prosić o pomoc .Skontaktowałem się z konsultantem Allegro , który miał wyjaśnić sprawę .Czy coś już wiadomo?
wiadomo tyle że maja wszystkich głęboko gdzieś, ogolnie dali du...y po całości i teraz jest problem jak to odkręcić.
Już to zrobiłem. Zaproponowano mi założenie nowego konta na Allegro na nowy adres email - TO JEST KPINA!!!
To oznacza że straciłem wszystkie moje pozytywne komentarze do mojej sprzedaży, plus miałbym zakładać specjalnego maila tylko do Allegro? To drwina z klienta!!!
☹️
Ta sama sytuacja, dokumenty wysłane przed terminem, wypłaty świecą się na zielono, a tu nagle cyk, w związku z brakiem wysłania dokumentów wypowiedzenie umowy, kasacja aukcji. Kilkanaście maili z "konsultantem" allegro. Najpierw info, że brak przesłania dok, potem, że dok został odrzucony, a operator wysłał automat o odrzuceniu, potem, że chyba jednak nie wysłał, ale przecież wysłał mail o wypowiedzeniu. W końcu, że dok został przesłany w niepoprawnym formacie, chociaż był to zwykły jpg. Zero refleksji ze strony "konsultanta", że czemu w takim razie nie było wezwania do uzupełnienia danych, przesłania ponownie dokumentu - tylko cały czas zdarta płyta - decyzja jest ostateczna, nie będziemy odpowiadać na dalsze maile w tej sprawie...