anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada sprzedaży

MAMY ROZWIĄZANIE!
lakier6
#7 Wielbiciel#

16 czerwca 2025 18:51

Zablokowane konto ponieważ allegro uważa że nie kontaktuję się w dyskusji natomiast jestem w ciągłym kontakcie i próbuję rozwiązać problem z przesyłką którą kurier doręczył a kupujący uważa że jej nie otrzymał.Zgodnie z regulaminem sprzedający odpowiada za przesyłkę do momentu doręczenia ,a taki przesyłka ma status.Nie rozumie dlaczego allegro chcę wymócić  blokadą abym zwrócił kupującemu za przesyłkę która została doręczona.Proszę o szybkie odblokowanie ponieważ ja swojej winny w tej sytuacji nie widzę.
oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
TechartGSM
#13 Ambasador#

Musisz odpowiadać na KAŻDĄ wiadomość w 24h. Nie zrobiłeś tego, stąd blokada.

oznacz moderatorów
lakier6
#7 Wielbiciel#

Nie było żadnej wiadomości przez weekend to komu miałem odpowiadać.Jeżeli tylko była jakieś pytanie od razu odpowiadałem,oczywiście reklamacja w firmie kurierskiej złożona i przesłane zrzuty ekranu do dyskusji.Co zrobić żeby allegro odblokowało konto bo przecież sprzedawca odpowiada za przesyłkę tylko do stausu doręczona.z  a mam mam sprzedaż zablokowaną.

oznacz moderatorów
pecela
#19 Nestor#

@lakier6

Śledzenie nie ma wartości dowodowej i to że pokazuje "doręczono", nie oznacza że odbiorca otrzymał przesyłke.

Powinieneś złożyć reklamację w firmie kurierskiej, że przesyłka nie dotarła adresata. 

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @lakier6. Poprosiłam doradcę o sprostowanie wiadomości, które otrzymałeś w Dyskusji. Poprosimy również kupującego o przesłanie potwierdzenia zgłoszenia reklamacji u przewoźnika. Dalsze informacje otrzymasz w kontynuacji Dyskusji, proszę o chwilkę cierpliwości. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów