anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada Sprzedaży

mikits
#1 Nowicjusz#
  • Dzień dobry. Już ponad miesiąc temu zablokowaliście mi konto i możliwość sprzedaży, z powodu nieporozumienia z kupującym. Sprawa została wyjaśniona, kupujący nie czyta opisów ze zrozumieniem, dostał mimo to zwrot pieniędzy i zatrzymał kartę graficzną, a ja mam blokadę. Jeżeli sprawa nie wyjaśni się do końca miesiąca sprawę skieruję do sądu przeciwko allegro, bo mój prawnik uważa, że działania podjęte przez portal są bezprawne a decyzje o blokadzie konta podjęte pochopnie. Kupujący wykożystują odszkodowania do lawiracji i wypłat odszkodowań które im się nie należą. Proszę o poważne potraktowanie sprawy, gdyż to ostatni raz kiedy próbuję się z Państwem skontaktować i tą sprawę wyjaśnić.
oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@mikits przykro mi, jednak na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie blokady konta - tą tematyką zajmuje się jedynie dział bezpieczeństwa, z którym można skontaktować się mailowo. 

Widzę, że dnia 12 kwietnia, poprosiliśmy Cię o uzupełnienie informacji w zgłoszeniu o numerze 50851323, jednak nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Odszukaj proszę maila o tytule "Odpowiedź na zgłoszenie nr "50851323"" i prześlij nam informację, o którą prosiliśmy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów