anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada wystawiania przedmiotów marki APPLE

alleloombard888
#7 Wielbiciel#

Dzień Dobry,

Kilka miesięcy temu doszło do jakiegoś nieporozumienia, mianowicie ponoć wystawiliśmy nieoryginalne airpodsy. Sprawa została wyjaśniona, przedstawiliśmy oryginalny dowód zakupu (paragon), blokada miała być zdjęta. 

I tu pojawia się problem... Prowadzimy działalność i pod nipem firmy posiadamy 8 kont. Kilka dalej ma blokadę, kilka może normalnie wystawiać. 

Niejednokrotnie było to zgłaszane, wysyłane maile. W odpowiedzi dostajemy informację, że to przez te airpodsy i allegro karze wyjaśnić tą sprawę. Mimo, że sprawa kilka miesięcy temu została już wyjaśniona i poparta dowodami oryginalności przedmiotu. Co lepsze, znalazłbym nawet maila gdzie allegro mi piszę, że blokada została zdjęta i mogę wystawić nową ofertę.

I tu mam pytanie. Co jeszcze musimy zrobić aby ta blokada została zdjęta na reszcie kont? 
Z jakiej w ogóle okazji zostało odblokowane kilka kont, a kilka dalej ma blokadę?  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @alleloombard888!  Widzę, że wyjaśniasz tę sprawę w korespondencji e-mail nr 49247895, więc poczekaj proszę na odpowiedź od odpowiedniego działu.
Ja niestety nie mogę pomóc w tej sytuacji. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

alleloombard888
#7 Wielbiciel#

Tak, dziś mija już chyba tydzień odkąd sprawa została zgłoszona, a odpowiedzi dalej brak...

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

Spokojnie to jest trudna sprawa do ogarnięcia, do Wielkanocy się wyrobią 🙂 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Tu musisz liczyć czas w wielokrotnościach tygodni…

i trzeba sie cieszyć że masz zdjętą blokadę na kilku kontach

naprawdę mogło być gorzej

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@alleloombard888 zachęcam Ciebie jednak do kontynuowania rozmowy w sprawie 49247895 - otrzymasz tam precyzyjną odpowiedź na swoje zgłoszenie.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów