Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
Kilka miesięcy temu doszło do jakiegoś nieporozumienia, mianowicie ponoć wystawiliśmy nieoryginalne airpodsy. Sprawa została wyjaśniona, przedstawiliśmy oryginalny dowód zakupu (paragon), blokada miała być zdjęta.
I tu pojawia się problem... Prowadzimy działalność i pod nipem firmy posiadamy 8 kont. Kilka dalej ma blokadę, kilka może normalnie wystawiać.
Niejednokrotnie było to zgłaszane, wysyłane maile. W odpowiedzi dostajemy informację, że to przez te airpodsy i allegro karze wyjaśnić tą sprawę. Mimo, że sprawa kilka miesięcy temu została już wyjaśniona i poparta dowodami oryginalności przedmiotu. Co lepsze, znalazłbym nawet maila gdzie allegro mi piszę, że blokada została zdjęta i mogę wystawić nową ofertę.
I tu mam pytanie. Co jeszcze musimy zrobić aby ta blokada została zdjęta na reszcie kont?
Z jakiej w ogóle okazji zostało odblokowane kilka kont, a kilka dalej ma blokadę? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @alleloombard888! Widzę, że wyjaśniasz tę sprawę w korespondencji e-mail nr 49247895, więc poczekaj proszę na odpowiedź od odpowiedniego działu.
Ja niestety nie mogę pomóc w tej sytuacji.
Tak, dziś mija już chyba tydzień odkąd sprawa została zgłoszona, a odpowiedzi dalej brak...
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Spokojnie to jest trudna sprawa do ogarnięcia, do Wielkanocy się wyrobią 🙂
Tu musisz liczyć czas w wielokrotnościach tygodni…
i trzeba sie cieszyć że masz zdjętą blokadę na kilku kontach
naprawdę mogło być gorzej
@alleloombard888 zachęcam Ciebie jednak do kontynuowania rozmowy w sprawie 49247895 - otrzymasz tam precyzyjną odpowiedź na swoje zgłoszenie.