Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szanowni Państwo, SZYBKA_KARMA, Witam serdecznie, mam ogromną prośbę o pomoc przy zdjęciu blokady tymczasowej, mieliśmy problem w dyskusji z kliemtem emilkajaros , z naszego niedopatrzenia paczka nie wyszła na czas, o 19:30 Klientka zgłosiła wniosek do allegro protect i została nałożona blokada. Paczkę nadajemy w gratisie, plus pakiet przeprosinowy. Wielka prośba o reakcję. Klientka w wiadomosci potwierdzila rozwianie problemu, wielka prosba o zdjecie blokady oraz blokady wypłat. Prośba do działu bezpieczeństwa poszła pod id 52151773 jednak od wczoraj zero odzewu. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SZYBKA_KARMA dział bezpieczeństwa odpowiada wg. kolejności zgłoszeń. Pewnie kilka kilkanaście dni to może potrwać.
@SZYBKA_KARMA napisałeś do nas wczoraj na czacie i przekazaliśmy sprawę do odpowiedniego zespołu. Natomiast proszę o cierpliwość - odpowiedź otrzymasz mailowo w zgłoszeniu nr 52151773.
Wiesz, postaw się na moim miejscu. Wysyłamy około 450 paczek dziennie, jedno zamówienie przegapione - nasza wina , jasne. Natomiast od razu po info telefon do klienta , sprawa ogarnięta w 20 minut. Jednak informacja o wniosku protect o 19:30 w piątek i blokada konta i wyplat o 20:30 tego samego dnia to jest koszmar. 5 top ofert wyłączonych, blokada kasy i info, że jest weekend i dzial bezpieczenstwa może później odpowiedzieć jest po prostu jak policzek. Serio czuję się jak wróg, a nie Wasz klient.
@SZYBKA_KARMA rozumiem Ciebie. Nadam sprawie priorytet i dopytam ten zespół, kiedy wrócą do Ciebie z odpowiedzią. Jak się czegoś dowiem to dam Ci znać:)
Dzięki wielkie
Hej, blokada konta zdjęta, dzięki za pomoc. Wisi jednak ciągle blokada wypłat środków, pomożesz?
@SZYBKA_KARMA cieszę się! Oczywiście już o to dopytuję.
Wszystko ogarnięte, jestem Twoim dłużnikiem:)
@SZYBKA_KARMA ważne, że udało się pomóc! Miłego wieczoru!:)
Dobrze wiedzieć że wszyscy na allegro są równi 😎
@Client:44052296 nie widzę na Twoim koncie blokady, więc nie mam jak pomóc.
Jeśli mamy możliwość przyśpieszyć odblokowanie konta to robimy to:) Wierzę, że Twoja wypowiedź wynika wyłącznie z troski.
@gdvorek na szczęście nie chodzi o mnie 😄
@gdvorek Na pewno wszystkie wypowiedzi wynikają z troski. Z troski o dobro Allegro i dobro ogólne, z troski o uczciwość i przejrzystość procedur jakie tutaj obowiązują...
Wystarczy czy pisać więcej?
@SZYBKA_KARMA no bo karma szybko wraca, ale nie na Allegro😉, tutaj musisz się uzbroić w cierpliwość, bo dział bezpieczeństwa ma mnóstwo zgłoszeń😔