Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc moderację @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
żeby w zgłoszeniu 52980932 wytłumaczyli ludziom botom allegro że to producent decyduje jak wygląda jego kod producenta w jego produktach, a nie człowiek bot. Skoro oficjalnie pisze jako producent i właściciel marki jak wygląda mój kod producenta to tak ma być i nie inaczej.
@WeebAll_pl w tym zgłoszeniu odpisują Ci pracownicy Allegro, nie boty.
Osoby odpisujące na Twoje zgłoszenie wielokrotnie prosiły Cię o przekazanie potwierdzenia, że kod producenta, który proponujesz jest prawidłowy, tak jak wyjaśnili nie jest to widoczne ani w GS1 Polska ani na Twojej stronie.
To, że odpisuje człowiek, nic nie zmienia, skoro klepie formułki jak bot. Kod producenta ≠ EAN z GS1. EAN macie w systemie, a kod producenta ustalam ja – producent. Tak samo, jak Apple nadaje własne „MGN93ZM/A”, a nie „097829817203”.
Na stronie nie widzicie nazwy produktu? bo nie muszę publicznie prezentować każdej linijki z mojego ERP. Daliście już do katalogu błędny kod, więc algorytmy źle łączą oferty i tracę ruch. To jest realna szkoda, nie „widzi mi się” producenta.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova@la_nika @nat_not @_HolaOla_