Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud pytanie czy taka wiadomość jest liczona do jakości jako odpowiedź o czasie czy nie ? Odrzucił serwer pocztowy odbiorcy, przez wasze serwery przeszło więc powinno liczyć, czy się mylę 😉
Twoja wiadomość do użytkownika xxxxxxxxx, wysłana na adres xxxxxxxxx@allegromail.pl, nie mogła zostać dostarczona.
Wystąpił techniczny problem ze skrzynką pocztową odbiorcy Twojej wiadomości. Prosimy spróbować ponownie w późniejszym terminie.
@kostas11 Z doświadczenia wiesz że jeżeli to jest błąd Allegro to Ty za to zostaniesz ukarany...taka Allegrowa reguła...
@pinsplash bardziej wygląda mi na zapchaną skrzynkę odbiorcy lub błędny mail, ciekaw jestem jak to zalicza allegro, bo w sumie odpowiedziałem co allegro powinno zaliczyć 😉
@kostas11 Ja już pisałem - wiele serwerów traktuje allegromail jako spam i blokuje... 😞
@pinsplash Pisałem Ci już, że zazwyczaj jest na odwrót i to allegromail traktuje inne serwery jako nadawcę spamu i je zrzuca (dlatego serwer allegromail zwraca w nagłówkach info, że serwer nadawcy jest na blackliście np. SpamCop).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@kostas11 oczywiście masz rację - zarejestrowaliśmy czas odpowiedzi taki, w jakim odpowiedź dotarła na nasz serwer. Odrzucenie jej przez serwer odbiorcy nie ma tu znaczenia.