Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co tam się dziś dzieje ?. Klienci do mnie dzwonią że nie wyświetlają się im zdjęcia moich przedmiotów ,jedynie to które jest miniaturką bez możliwości jego powiększenia. Sprawdzam i na innych aukcjach też tak jest a przez to tracę szanse na sprzedaż. Przykładowe numery ofert 11303870118 ,11303888081. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Detector1945 Czy licytujący skontaktowali się z Tobą w tej sprawie? Chcą wycofać swoje oferty z powodu braku zdjęć?
Czy w kwestii wystawiania aukcji za pomocą pliku csv coś się zmieniło? Przed momentem wysłałem plik z aukcjami, do żadnej z nich nie zostało przypisane zdjęcie.
czy sprzedawcy zostali poinformowani o problemie ? Bo mam wrazenie, że dalej zyjecie w swoim malym swiecie na gadane i myslicie, że jak tutaj cos jest to kazdy o tym wie
Osobiście dostałem przeprosiny od portalu za zaistniałą sytuację ze wskazanie tych pozycji z którymi był problem bym mógł je sobie sam poprawić .
Ja dostałem info, jednak bez wskazania aukcji z problemem. Być może dlatego, że na bieżąco poprawiałem
dostałem takie info od allegro:
Z powodu naszego błędu technicznego niektóre zdjęcia w Twoich ofertach nie wyświetlają się poprawnie. Numery tych ofert znajdziesz na końcu tej wiadomości.
Niestety, nie możemy dodać zdjęć za Ciebie. Dlatego edytuj wskazane oferty i uzupełnij zdjęcia samodzielnie. Dzięki temu kupujący będą mieli pewność, jaki przedmiot oferujesz
Faktycznie jet jedna aukcja, na której zdjęć nie ma. Niestety według wskazówek allegro powinieniem sobie ją sam wyedytować i to rozwiąże problem. Niestety nie jest to takie proste. Zalecono mi usunięcie i dodanie zdjęć. Próbowałem, przy takiej procedurze wyskakuje komunikat: błędne parametry, chociaż nic nie zmieniam w opisie, a tylko usuwam i dodaję zdjęcia.
Po kilku próbach zakończyłem ofertę, zakładając, że ją wznowię z podmienionym zdjęciem. Niestety przy próbie wznowienia wyskakuje komunikat: Opis zawiera zdjęcia spoza galerii: https://a.allegroimg.com/original/118540/f4a5e37048d99f5a3be390ff99f4.
i tak w koło Macieju, rada allegro to usuń zdjęcia i załaduj je na nowo, ale jak widać to nie działa. Więc liczę na kolejną radę, skoro to błąd techniczny portalu, do którego notabene sami się przyznali.
Otrzymałem ten sam komunikat z przeprosinami ale na szczęście nie miałem tych aukcji za wiele i po edytowaniu (usunięciu i wstawieniu tych samych zdjęć ponownie) aukcje póki co wyglądają normalnie.
u mnie to nie działa niestety. dostałem info od allegro:
Obecnie trwa u nas awaria i dlatego pojawia się komunikat o błędnych parametrach.
Pracujemy nad jej usunięciem.
Najmocniej przepraszam za wszelkie utrudnienia.
Nowa awaria widocznie. Tym razem dotyczy błędnych parametrów?