anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[5.11.2025] Manager Paczek InPost - problem z logowaniem

MAMY ROZWIĄZANIE!
Klocko-m-ania
#12 Orędownik

Nie mogę zalogować się w InPoście na swoje konto za pośrednictwem Allegro. 

Pojawia się komunikat: 

"Upsss Pojawił się problem z zalogowaniem przez Allegro."

Coś wiadomo?

oznacz moderatorów
188 ODPOWIEDZI 188
shopmw
#11 Animator

u nas tak samo, tylko jedno pracuje, reszta nie działa

oznacz moderatorów
wyprzedaje_my
#7 Wielbiciel

Czy działa już Wam?

mi od wczoraj nie!

Próbuję teraz z rana i znów to samo 

oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

Dalej to samo.  Czy będzie kolejny dzień bez importu przesyłek do MP?

oznacz moderatorów
Ledas
#8 Zapaleniec

u mnie działa z menagera 🤔

oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

Ledas Próbowałeś import czy tylko logowanie do MP?

oznacz moderatorów
Ledas
#8 Zapaleniec

Allegro > Import Allegro InPost

oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

Zazdroszczę 😀

Zadziałało od razu czy musiałeś ponownie powiązać  z allegro?

oznacz moderatorów
Ledas
#8 Zapaleniec

Wczoraj musiałem ponownie powiązać z Allegro i (odpukać) jeszcze działa xD 

oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

Dzięki.

oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

Dziś rano MP logował mnie przez klawisz z koszyczkiem ale potrzebował ponownego powiązania konta allegro przy próbie importu. Po ponownym powiązaniu poprawnie zaimportował przesyłki.

Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu przez klawisz z koszyczkiem import dalej działa. Wygląda jakby było już ok.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@wyprzedaje_my @koszykhydraulika jeśli dziś nadal występują u Was problemy, poproszę o opis plus zrzut ekranu co dokładnie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
koszykhydraulika
#9 Pomysłodawca

U mnie jest już ok.

oznacz moderatorów
wawawa2
#9 Pomysłodawca

nadal od 11 nie mogę się zalogować do InPostu - kiedy w końcu rozwiążecie ten problem !

oznacz moderatorów
RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@InPost  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

co z tym zrobicie

nadal nie działa wysyłanie paczek

oznacz moderatorów
wawawa2
#9 Pomysłodawca

u mnie w końcu zadziałało / po wpisaniu jakiegoś kodu który się wyganerował / to chyba powtórne powiązanie z allegro - swoją drogą najwyższy czas zacząć wymagać od allegro powiadamiania na stronie o awarii a nie zmuszanie kogoś kto ich utrzymuje z płaconych prowizji do szukania co się stalo - wymagania kosmiczne , pomocy żadnej

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

ale nic takiego allegro nie zrobi bo to nie jest awaria globalna. Problem mają jedynie ci co generują paczki ręcznie po jednej przez menegera inpost czy wysyłam z allegro.

Wszyscy ci co korzystają z API czyli programów innych niż strona www allegro/inpost (więc 90% sklepów) nawet mogli nie wiedzieć że coś nie działa bo normalnie paczki można generować, i wczoraj i dzisiaj. Wiem bo u mnie też działa.

oznacz moderatorów
sl-aw-ek
#18 Luminarz

@mix-mce ale ja korzystam z MP i u mnie też działa... na jednym koncie nie miałem nawet 1 minuty przerwy,. 

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@sl-aw-ek powiedz to tym co tutaj od wczoraj płaczą że im MP i WzA nie działa...

oznacz moderatorów
wawawa2
#9 Pomysłodawca

czy opłata Pańska / z tytułu prowizji / jest lepsza od mojej i tych 10% o których Pan pisze ? - awaria była ogólnopolska wystarczy popatrzeć na wpisy - to że u takich biznesmanów jak Pan  działa to nie oznacza że tak będzie zawsze - allegro było pomyślane właśnie dla tych 10% , a wielkie firmy już użerają się z chińskimi tanimi platformami - życzę powodzenia w biznesie

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

Jakich biznesmenów? ja sprzedaję pewnie mniej niż wy wszyscy co tu piszą. Dzisiaj mam oszałamiające 4 zamówienia. To że używam innych narzędzi nie znaczy że jestem jakiś lepszy czy gorszy. Weź głęboki oddech i skieruj agresję w inną stronę.

oznacz moderatorów