Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zalogować się w InPoście na swoje konto za pośrednictwem Allegro.
Pojawia się komunikat:
"Upsss Pojawił się problem z zalogowaniem przez Allegro."
Coś wiadomo?
u nas tak samo, tylko jedno pracuje, reszta nie działa
Czy działa już Wam?
mi od wczoraj nie!
Próbuję teraz z rana i znów to samo
Dalej to samo. Czy będzie kolejny dzień bez importu przesyłek do MP?
u mnie działa z menagera 🤔
Ledas Próbowałeś import czy tylko logowanie do MP?
Allegro > Import Allegro InPost
Zazdroszczę 😀
Zadziałało od razu czy musiałeś ponownie powiązać z allegro?
Wczoraj musiałem ponownie powiązać z Allegro i (odpukać) jeszcze działa xD
Dzięki.
Dziś rano MP logował mnie przez klawisz z koszyczkiem ale potrzebował ponownego powiązania konta allegro przy próbie importu. Po ponownym powiązaniu poprawnie zaimportował przesyłki.
Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu przez klawisz z koszyczkiem import dalej działa. Wygląda jakby było już ok.
@wyprzedaje_my @koszykhydraulika jeśli dziś nadal występują u Was problemy, poproszę o opis plus zrzut ekranu co dokładnie.
U mnie jest już ok.
nadal od 11 nie mogę się zalogować do InPostu - kiedy w końcu rozwiążecie ten problem !
@InPost @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
co z tym zrobicie
nadal nie działa wysyłanie paczek
u mnie w końcu zadziałało / po wpisaniu jakiegoś kodu który się wyganerował / to chyba powtórne powiązanie z allegro - swoją drogą najwyższy czas zacząć wymagać od allegro powiadamiania na stronie o awarii a nie zmuszanie kogoś kto ich utrzymuje z płaconych prowizji do szukania co się stalo - wymagania kosmiczne , pomocy żadnej
ale nic takiego allegro nie zrobi bo to nie jest awaria globalna. Problem mają jedynie ci co generują paczki ręcznie po jednej przez menegera inpost czy wysyłam z allegro.
Wszyscy ci co korzystają z API czyli programów innych niż strona www allegro/inpost (więc 90% sklepów) nawet mogli nie wiedzieć że coś nie działa bo normalnie paczki można generować, i wczoraj i dzisiaj. Wiem bo u mnie też działa.
@mix-mce ale ja korzystam z MP i u mnie też działa... na jednym koncie nie miałem nawet 1 minuty przerwy,.
@sl-aw-ek powiedz to tym co tutaj od wczoraj płaczą że im MP i WzA nie działa...
czy opłata Pańska / z tytułu prowizji / jest lepsza od mojej i tych 10% o których Pan pisze ? - awaria była ogólnopolska wystarczy popatrzeć na wpisy - to że u takich biznesmanów jak Pan działa to nie oznacza że tak będzie zawsze - allegro było pomyślane właśnie dla tych 10% , a wielkie firmy już użerają się z chińskimi tanimi platformami - życzę powodzenia w biznesie
Jakich biznesmenów? ja sprzedaję pewnie mniej niż wy wszyscy co tu piszą. Dzisiaj mam oszałamiające 4 zamówienia. To że używam innych narzędzi nie znaczy że jestem jakiś lepszy czy gorszy. Weź głęboki oddech i skieruj agresję w inną stronę.