Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DLACZEGO NIE MOGĘ ZGŁOSIĆ ZMIAN DO BŁĘDÓW W MOIM PRODUKCIE?
@mardil_ najprawdopodobniej jest to jedna z Marek chronionych, w takim przypadku dane dotyczące produktów otrzymujemy od producenta lub jego przedstawiciela i nie zmianiamy ich parametrów.
Najprawdopodobniej to jakiś bubel, bo niedawno chciałem zmienić zły tytuł komiksu na karcie produktu i też nie dało rady…
@zakupy_to_pasja podaj mi proszę numer EAN produktu, w którym chcesz zgłosić błąd i napisz co dokładnie powinniśmy w nim zmienić.
Prawidłowy tytuł: „Poszukiwanie nieskończoności”, a nie Poszukiwacze.
Prawidłowy tytuł: „Poszukiwanie nieskończoności”, a nie Poszukiwacz
@zakupy_to_pasja dziękuję za podane dane, zgłosiłam występujący problem ze zgłoszeniem błędów do weryfikacji przez dział techniczny.
Nadal brak możliwości edytowania babola. Aż tak macie to w poważaniu?
@zakupy_to_pasja przepraszam, że tak długo to trwa. Nie będzie możliwości zgłoszenia błędu w tym produkcie, ale Sandra zgłosiła prośbę o zmianę nazwy na właściwą.
Musimy poczekać aż zmiana zostanie wprowadzona, gdy tylko otrzymamy odpowiedź w tej sprawie, damy znać.
Dziewczyny @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
podobny problem produkt EAN 885561005219 - nie można zgłosić zmiany przez formularz, wyskakuje "Przesłano niepoprawne żądanie. Dane o produkcie dostarczone przez dostawcę nie mogą być modyfikowane".
EAN 885561005219 dotyczy
produktu: Littlest Pet Shop figurka z akcesoriami mix wzorów Generacja 7 (a nie jak jest obecnie "LPS Littlest Pet Shop Sklep #1370")
marka: Basic Fun (nie LPS)
kod producenta: LPS00520 (nie 1370)
i cztery pierwsze zdjęcia do usunięcia, nie dotyczą produktu, jako miniaturka powinno być aktualne ósme zdjęcie (16 figurek na białym tle), to mix wzorów jakich dotyczy EAN.
No i podstawowe pytanie, dlaczego blokujecie do zmiany takie produkty, bo trudno uwierzyć, że obecne w tym produkcie dane dostaliście od producenta lub jego przedstawiciela (zwłaszcza cztery pierwsze zdjęcia)??
@ja_Nitka dziękuję! Zgłosiłam to, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@ja_Nitka trochę to trwało, za co przepraszam, ale już wszystkie parametry i tytuł są poprawione.
@la_nika dziękuję 🙂
Jeszcze pytanie, czy po zmianie parametrów w produkcie w katalogu automatycznie zmieniają się parametry w podpiętych do produktu ofertach?
@ja_Nitka Tak, po zmianie wartości parametrów w produkcie, dane powinny automatycznie się zaktualizować.
@w_kiwi może i powinny ale najwyraźniej dane się nie aktualizują
tu są oferty podpięte pod produkt, każda ma co innego wpisane w parametrze marka, a powinny mieć wszystkie taką samą markę, co produkt w katalogu...
@ja_Nitka To znaczy, że te parametry zostały uzupełnione ręcznie podczas wystawiania oferty i nie pochodzą z katalogu.
@zakupy_to_pasja dziękuję za cierpliwość, wracam z informacją, że nazwa produktu jest już poprawiona. 😊
Dziękuję i miłego dnia życzę 🙂