Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od wczorajszego dnia nie mogę wystawić ofert, wyświetlają się dwa komunikaty:
1.Wystąpił błąd - W serwisie innym niż allegro.pl wspierane są tylko oferty z podpiętym produktem.
2.Wystąpił błąd - Nie możesz wystawić oferty bez powiązanego produktu w tej kategorii. Wybierz z katalogu lub utwórz nowy produkt i połącz go ze swoją ofertą.
Próbuję wystawić aukcję tak jak zawsze, nic nie zmieniałam, problem występuje również u innych osób w firmie.
Proszę o pomoc. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@for-sport_pl czy wystawiając ofertę wybierasz produkt z katalogu Allegro lub uzupełniasz wszystkie podstawowe parametry?
Jeśli tak, a mimo tego problem występuje, prześlij proszę zrzuty ekranu z całego formularza wystawiania oferty.
My w ogóle nie korzystamy z katalogu Allegro, wprowadzamy nowe produkty. Sprzedawanego przez nas asortymentu w 99% przypadkach nie ma w katalogu Allegro. Robiliśmy tak od zawsze i nie było problemu. Parametry również są uzupełniane. Błąd zaczął pojawiać się wczoraj po południu.
@for-sport_pl poproszę o zrzuty z całego formularza wystawiania, również z pierwszej części z uzupełnionymi parametrami.
Niestety nie mogę załączyć więcej zdjęć z powodu przekroczenia limitu.
Powyższy komunikat wyświetla się u każdej osoby z naszej firmy.
Ciężko tu więc mówić o jakimś błędzie podczas wystawiania.
@for-sport_pl dziękuję za zrzuty! Mamy taki produkt w katalogu i najprawdopodobniej to powoduje błąd. Wpiszcie proszę na formularzu wystawiania na pierwszym ekranie kod EAN: 4065423053381 i połączcie z pasującym produktem w katalogu.