anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak odpowiedzi na pytania do Allegro

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Szanowni Państwo,

W związku ze zgłoszeniem nr 61889497 chciałabym zwrócić uwagę, że od wczoraj nikt nie zajął się moją sprawą dotyczącą reklamacji.

Dodam, że wcześniej złożyłam reklamację logistyczną dotyczącą usługi Orlen oraz uszkodzenia paczki. Reklamacja została nierozpatrzona z powodu rzekomego braku zdjęć w uzupełnieniu, mimo że wysyłałam je dwukrotnie w wyznaczonym terminie. Nie otrzymałam wyjaśnienia, dlaczego przesłane materiały nie zostały uwzględnione.

Zostałam zmuszona do ponownego złożenia reklamacji, a obecnie nie otrzymuję odpowiedzi na swoje pytania. Wcześniej zgłaszałam również tutaj na forum  inne problemy za pośrednictwem tego forum @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jednak również pozostały one bez reakcji.

Proszę o pilne zajęcie się sprawą, potwierdzenie otrzymania dokumentacji oraz informację o dalszych krokach i przewidywanym terminie rozpatrzenia zgłoszenia.

Z poważaniem,

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Sprawa 61889497 jest weryfikowana, przepraszam za dłuższy czas na naszą odpowiedź. Nadałem sprawie najwyższy priorytet.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

ale co weryfikowana w tresci tego zgłoszenia napisałam inf ze podczas tworzenia reklamacji podałam adres mailowy z błędem prosiłam o jego zmianę wiec co jest weryfikowane ?Chciałam mieć pewnosć ze jest zmiana tego adres aby nie doszło do tego ze znowu czegoś "nie dostaniecie "

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Nic nie rozumiem co piszesz. Napisałaś do nas przez formularz, więc otrzymasz odpowiedź mailowo w zgłoszeniu nr 61889497. Pozdrawiam.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:74250890
#13 Ambasador

A ja myślę, że rozumiem. Tutaj @AlleMakijazPL  zgadza się? 

Screenshot_20260610_191729_pl_allegro_SessionAwareWebViewActivity.jpg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:74250890 

Proponuję powstrzymać się od oceniania tego, co zrozumiałem lub czego nie zrozumiałem. Tego typu uwagi są więc niepotrzebne.

@AlleMakijazPL 

Dodatkowo widzę, że odpowiedzieliśmy Tobie mailowo, że przekazaliśmy otrzymane od Ciebie dane do dedykowanego oddziału.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

wow 3 minuty temu i to po mojej interwencji dziękuje 

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

nie zostało nic zrobione prosze o interwencje 

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Client: 74250890

Tak, dokładnie tutaj wpisałam adres e-mail, niestety z błędem. Właśnie dlatego nie otrzymałam potwierdzenia złożenia reklamacji.

Napisałam w tym zgłoszeniu wiadomość z prośbą o zmianę adresu e-mail na prawidłowy i jak widać do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Dlatego napisałam tutaj ponownie.Po otrzymaniu informacji od moderacji, że sprawa jest weryfikowana, doszłam do wniosku, że nie zrozumiano treści mojego zgłoszenia. Nie pytam o wynik reklamacji, lecz o to, czy adres e-mail został poprawiony, abym mogła otrzymywać powiadomienia i korespondencję dotyczącą sprawy. Naprawdę nie rozumiem, co jest tutaj niezrozumiałe.

Pomijam już fakt, że tę samą reklamację dotyczącą tej przesyłki składałam ponad 2 tygodnie temu. W trakcie postępowania zostałam poproszona o przesłanie zdjęć uszkodzonej przesyłki. Wysłałam je zgodnie z prośbą, jednak reklamacja została pozostawiona bez rozpatrzenia z informacją, że nie otrzymano mojego e-maila. odwołałam się , to odpisali ,że mam ponownie ją złożyć i tak bujamy się juz 3 tydzień w sumie Dodatkowo 5 czerwca zgłaszałam tutaj inny problem. Również nie otrzymałam żadnej odpowiedzi ani wyjaśnienia. Szczerze mówiąc, kontakt z Państwa strony jest bardzo rozczarowujący, a kolejne zgłoszenia pozostają bez reakcji.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Powyżej już napisałem Tobie, że odpowiedzieliśmy Tobie mailowo, że przekazaliśmy otrzymane od Ciebie dane do dedykowanego oddziału.

W tym wątku również udzieliłem przed chwilą odpowiedzi. Przepraszam za dłuższy czas oczekiwania na naszą odpowiedź.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

mieniło 9 dni di dziś nie zmieniono tego adresu email i odpowiedz przyszła na ten z błędem jak to wyjaśnicie ?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL wiadomości mailowe wysyłamy na adres przypisany do konta Allegro i tak też zrobił doradca w zgłoszeniu 61889497. Jeśli mail nie jest prawidłowy, to możesz go zmienić w tej zakładce

Widzę, że otrzymaliśmy dziś Twoją wiadomość i otrzymasz odpowiedź mailowo. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

co ty za głupoty wypisujesz tutaj 61889497. watek to jest mój numer wiadomości jaki do was wysłałam z prośbą o zmianę email który w reklaamcji omyłkikwo wpisałam niepoprawny i jedna inf od was z tego watku to 

Od:
Allegro Kontakt
10 cze, 19:21
Do:
Mnie

Dobry wieczór,

dziękuję za zgłoszenie i przepraszam za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź.

Przekazałem otrzymane od Państwa dane do dedykowanego oddziału.

Miłego dnia.

Pozdrawiam
// [edycja]
Zespół Allegro

oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

więc nie pisz głupot zanim nie zweryfikujesz poprawnej odpowiedzi chodzi mi o email z odpowiedziom na reklamacje gdzie ją żeście wysłali ?

16.06.2026, 13:06

Odrzucone
Masz 11 dni na odwołanie 172996/2026 AD02DIQYK5
Uszkodzona
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

juz wiem Ty nie czytasz ze zrozumieniem 🙂 raz jueszcze ci to wyjaśnię 

Składałam reklamację nr 232f3620-4c4f-11f1-843a-c795f2e426d8. Początkowo została ona nierozpatrzona z powodu rzekomego nieotrzymania dodatkowych zdjęć, które jednak zostały przeze mnie wysłane. Zostałam poproszona o ponowne złożenie reklamacji, co też uczyniłam.

Niestety podczas ponownego składania reklamacji podałam błędny adres e-mail. W związku z tym w wątku nr 61889497 zwróciłam się z prośbą o jego zmianę. Dnia 9 czerwca napisałam do Państwa wiadomość i tego samego dnia otrzymałam odpowiedź, że dane zostały zaktualizowane.

Okazuje się jednak, że odpowiedź dotycząca rozpatrzenia reklamacji nie dotarła do mnie. O fakcie jej rozpatrzenia dowiedziałam się jedynie z zakładki reklamacji. Nie znam treści decyzji ani powodów odrzucenia reklamacji.

W związku z powyższym proszę o interwencję, ponowne przesłanie odpowiedzi na reklamację oraz wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.

Z poważaniem

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL nie czytałam całego wątku, tylko skupiłam się na ostatnich wiadomościach po odpowiedzi Grzesia. Dlatego zrozumiałam, że chodzi o Twój mail w zgłoszeniu o wskazanym numerze i braku odpowiedzi. 🙂

W kwestii zmiany adresu mailowego do zgłoszonej reklamacji - nie mamy technicznej możliwości, aby zmienić podany adres mailowy. Poprosiłam zespół odpowiedzialny za reklamację, o informację dla Ciebie w kontynuacji Twojego zgłoszenia 61889497. 

[edytowano] otrzymałam odpowiedź, że otrzymaliśmy właśnie odwołanie od Ciebie w sprawie reklamacji. 

Sandra
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Tak, ale w reklamacji nadal widnieje błędny adres e-mail.

W związku z tym nie znam szczegółów dotyczących tej reklamacji. Nie wiem, czy były kierowane do mnie jakieś prośby o uzupełnienie dokumentacji lub dodatkowe wyjaśnienia, ponieważ nie otrzymałam żadnej korespondencji.

Skoro już 10 czerwca otrzymałam informację, że zgłoszone przeze mnie zmiany zostały przekazane do właściwego działu, to dlaczego przez kolejne 6 dni nikt nie zaktualizował adresu e-mail? Czy poprawienie jednego adresu w zgłoszeniu jest naprawdę tak trudne?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL adres mailowy nie został zaktualizowany w zgłoszeniu reklamacyjnym, ponieważ tak jak napisałam w poprzedniej wiadomości - nie mamy technicznej możliwości, aby zmienić podany adres mailowy, który został podany we wniosku

W kwestii odwołania - to widzę, że zapoznałaś się z treścią decyzji reklamacyjnej, czyli znasz jej szczegóły. W odwołaniu, które otrzymaliśmy odnosisz się do naszej wiadomości i powodu odrzucenia Twojej reklamacji. 

Sandra
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Naprawdę? I dopiero teraz się o tym dowiedzieliście?

To z kim ja od 10 dni koresponduję? Przez cały ten czas otrzymywałam informacje, że zmiana adresu e-mail jest możliwa. Nawet przed chwilą konsultant na czacie poinformował mnie, że adres może zostać zmieniony przez dział reklamacyjny.

To w końcu można go zmienić czy nie można?

Państwa obsługa jest chaotyczna i wygląda na to, że każdy pracownik przekazuje inne informacje, nie mając wiedzy o obowiązujących procedurach.

Proszę również wyjaśnić, w jaki sposób mam poznać treść decyzji reklamacyjnej, skoro odpowiedzi są wysyłane na błędny adres e-mail, a ja od wielu dni bezskutecznie próbuję doprowadzić do jego poprawienia.

Zanim udzielą mi Państwo kolejnej odpowiedzi, proszę najpierw ustalić, jak wygląda sytuacja w rzeczywistości i przekazać mi rzetelne informacje, zamiast powielać wzajemnie sprzeczne komunikaty

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL Z informacji, które otrzymałam - to pracownicy obsługujący reklamację, nie mają możliwości zmiany adresu e-mail. Dodatkowo przekazałam kwestię przebiegu Twoich zgłoszeń do naszego zespołu odpowiedzialnego za jakość obsługi. 

Sandra
oznacz moderatorów