Witam
Prosiła bym któregoś z moderatorów o sprawdzenie dlaczego po kilku miesięcznej przerwie w sprzedaży
moje oferty straciły oznaczenie "Smart", chciałam wrócić ponownie do sprzedaży ale po
wznowieniu oferty nie mają Smart-a, poziom jakości sprzedaży Neutralny (100 pkt.),
cenniki dostawy też mają oznaczenie że spełniają wymagania dostawy Smart,
moje konto firmowe : Pak-Plus
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pozdrawiam.
Na tym koncie Pak-Plus już jest
Przedziwna sytuacja, wczoraj testowo wznowiłam tą jedną ofertę, dziś rano przed napisaniem tego posta jeszcze sprawdziłam czy ta oferta po 24 godzinach będzie miała Smart-a (czasem po kilku/kilkunastu minutach od wystawienia aukcji pojawia się to oznaczenie), i teraz widzę że już jest, natomiast mam też przy okazji drugie pytanie, zawsze jak miałam aukcję zakończone była też tam ikonka "Smart" teraz jest tylko Business, czy coś się zmieniło w tej kwestii na Allegro że po zakończaniu aukcji znika oznaczenie Smart i pojawia się dopiero jak jest aukcja aktywna ?
A to już bym na firmowe się musiał przelogować.
Możliwe, że jest to związane z widokiem, jaki jest włączony na Allegro.pl. Logujesz się tam, następnie nazwa użytkownika, zakładka konto - widok prywatny, albo firmowy. Tutaj myślę, że jest zaznaczony firmowy.
System przelicza wszystko około 9/10:00. Stąd pewnie brak oznaczenia godzinę temu.