anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak podjazdu kuriera InPost

maxzuczek
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_    Dzień Dobry, bardzo proszę o wykluczenie przesyłek z soboty 04.10.2025, kurier InPost mimo stałego podjazdu nie odebrał przesyłek:

664630327551361128641927

664630327519200121392316

664630427588300129509369

664630427564212137014441

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

,,kurka wodna ,,...żeby to nie był początek tego co mi przeleciało przez myśl po pierwszej informacji o wejściu Inpost na rynek sprzedażowy  , jeśli to się zmaterializuje będziemy mieć wszyscy spore problemy ....chyba pora wyłączać smarka .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Mówisz, że nie wyrobią z ilością paczek? Ja już tak od 2-3 miesięcy mam wrażenie, że coraz więcej postów z problemami inpostowymi, choć zwykle raczej od kupujących... Już się kiedyś śmiałam, że może to i dobrze, że Allegro ich ogranicza, bo od chińczyka mi gładko paczki dochodzą xD... A tak to by całkiem nie wyrobili...

Chyba, że mówisz, że potraktują Allegro tak jak Allegro potraktowało ich? Czyli nie widać paczkomatów to nie widać kurierów...To byłby dopiero przezabawny sajgon i mój zgon, bo niczym innym nie wysyłam...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki powiem krótko - banderillero nie chwyta byka za rogi , po mojemu to celowe działanie z kulminacją na grudzień , powalające pchnięcie w styczniu 

mdrogeria_0-1759846007302.jpeg

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Weź mnie nie stresuj, ja mam blisko tylko pocztę, Orlen i automat DHL, nawet DPD pickupa zamknęli w okolicy.... Jako wkurzony klient przyznam, że ubawił by mnie ten scenariusz. Jako sprzedawca pewnie zapłakałabym się...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@maxzuczek Proszę Cię o zgłoszenie problemu z podjazdem przez nowy formularz. Zgłoszenie zostanie zweryfikowane, a przesyłki wykluczone ze statystyk – jeśli zgłoszenie będzie zasadne. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maxzuczek
#11 Animator

Ok, zobaczymy czy zadziała 🙂

oznacz moderatorów