Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień Dobry, bardzo proszę o wykluczenie przesyłek z soboty 04.10.2025, kurier InPost mimo stałego podjazdu nie odebrał przesyłek:
,,kurka wodna ,,...żeby to nie był początek tego co mi przeleciało przez myśl po pierwszej informacji o wejściu Inpost na rynek sprzedażowy , jeśli to się zmaterializuje będziemy mieć wszyscy spore problemy ....chyba pora wyłączać smarka .
Mówisz, że nie wyrobią z ilością paczek? Ja już tak od 2-3 miesięcy mam wrażenie, że coraz więcej postów z problemami inpostowymi, choć zwykle raczej od kupujących... Już się kiedyś śmiałam, że może to i dobrze, że Allegro ich ogranicza, bo od chińczyka mi gładko paczki dochodzą xD... A tak to by całkiem nie wyrobili...
Chyba, że mówisz, że potraktują Allegro tak jak Allegro potraktowało ich? Czyli nie widać paczkomatów to nie widać kurierów...To byłby dopiero przezabawny sajgon i mój zgon, bo niczym innym nie wysyłam...
@AnnaG-Antyki powiem krótko - banderillero nie chwyta byka za rogi , po mojemu to celowe działanie z kulminacją na grudzień , powalające pchnięcie w styczniu
Weź mnie nie stresuj, ja mam blisko tylko pocztę, Orlen i automat DHL, nawet DPD pickupa zamknęli w okolicy.... Jako wkurzony klient przyznam, że ubawił by mnie ten scenariusz. Jako sprzedawca pewnie zapłakałabym się...
@maxzuczek Proszę Cię o zgłoszenie problemu z podjazdem przez nowy formularz. Zgłoszenie zostanie zweryfikowane, a przesyłki wykluczone ze statystyk – jeśli zgłoszenie będzie zasadne.
Ok, zobaczymy czy zadziała 🙂