@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pilne! Do której mam tu siedzieć i zgadywać: przyjedzie czy nie przyjedzie ?
Cześć, @Puzelek_pl. Już wyjaśniamy to z oddziałem, niedługo wrócę z odpowiedzią.
Tu na regionie to jest z Orlenem codzienność, jak my mamy sprzedawać ? Maszyny pełne, L nie wetkniesz, jest człowiek, jest telefon, za kilka dni próbujesz się dogadać, telefon już nieaktywny. I następny. W kółko.
@Puzelek_pl Rozumiem, że to bardzo problematyczne i przepraszam najmocniej za utrudnienia. Wyjaśniamy to z oddziałem.
Informuję, że kurier wczoraj nie dotarl po paczki. Tak działa Wasze allegro delivery w praktyce.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Co ustalono w kwestii dostępności w tym terenie kuriera Orlen?
Przed momentem dzwonił kurier Orlen z nr 667164796 czyli ktość taki istnieje. Wczoraj nie raczył się skontaktować i finalnie nie odebrał paczek w ogóle, więc musiałem wieczorem wsadzić do automatu, czyli klienci allegro mają opóźnienie.
Przed chwilą poinformował mnie, że nie podjedzie pod adres ze zwrotem i mam sobie przyjść po paczkę do drogi głównej. Wszyscy kurierzy dostarczają tu paczki. Powiedziałem, że może donieść a on, że ma zepsute auto i mu się nie domyka i jak mi nie odpowiada to on daje paczkę na magazyn.
Prawdopodobnie to paczka nr AD07W9MFT2MCX2CR6, więc zwrot klienta nie zostanie doręczony.
Zalecam zrobienie tu porządku na tym terenie z Orlenem. To co tutaj wyczynia się seriami jest poza jakimikolwiek zasadami.
W jaki sposób my mamy prowadzić działalność, jeśli zmuszacie nas do usług, które nie są realizowane z winy allegro?
Cześć @Puzelek_pl, dziękuje za informacje. Przekazałem je w zgłoszeniu do odpowiedniego działu.
takiego mamy kuriera kłamczuszka