@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pilne! Do której mam tu siedzieć i zgadywać: przyjedzie czy nie przyjedzie ?
Cześć, @Puzelek_pl. Już wyjaśniamy to z oddziałem, niedługo wrócę z odpowiedzią.
Tu na regionie to jest z Orlenem codzienność, jak my mamy sprzedawać ? Maszyny pełne, L nie wetkniesz, jest człowiek, jest telefon, za kilka dni próbujesz się dogadać, telefon już nieaktywny. I następny. W kółko.
@Puzelek_pl Rozumiem, że to bardzo problematyczne i przepraszam najmocniej za utrudnienia. Wyjaśniamy to z oddziałem.
Informuję, że kurier wczoraj nie dotarl po paczki. Tak działa Wasze allegro delivery w praktyce.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Co ustalono w kwestii dostępności w tym terenie kuriera Orlen?
Przed momentem dzwonił kurier Orlen z nr 667164796 czyli ktość taki istnieje. Wczoraj nie raczył się skontaktować i finalnie nie odebrał paczek w ogóle, więc musiałem wieczorem wsadzić do automatu, czyli klienci allegro mają opóźnienie.
Przed chwilą poinformował mnie, że nie podjedzie pod adres ze zwrotem i mam sobie przyjść po paczkę do drogi głównej. Wszyscy kurierzy dostarczają tu paczki. Powiedziałem, że może donieść a on, że ma zepsute auto i mu się nie domyka i jak mi nie odpowiada to on daje paczkę na magazyn.
Prawdopodobnie to paczka nr AD07W9MFT2MCX2CR6, więc zwrot klienta nie zostanie doręczony.
Zalecam zrobienie tu porządku na tym terenie z Orlenem. To co tutaj wyczynia się seriami jest poza jakimikolwiek zasadami.
W jaki sposób my mamy prowadzić działalność, jeśli zmuszacie nas do usług, które nie są realizowane z winy allegro?
Cześć @Puzelek_pl, dziękuje za informacje. Przekazałem je w zgłoszeniu do odpowiedniego działu.
takiego mamy kuriera kłamczuszka
Od godziny 10 tej jestem na wskazanym adresie. Kurier kolejny dzień nie dostarczył przesyłki. Robi to celowo, gdyż wcześniej nie odebrał paczek na wysłane zlecenia, nie odbierał telefonów.
Nalegam na natychmiastową interwencję w tej sprawie.
@Puzelek_pl Skonsultujemy to z oddziałem. Wrócę z odpowiedzią, gdy ją dostanę.
@Puzelek_pl Wyjaśniamy to z przewoźnikiem - dalsze informacje otrzymasz od nas w wiadomości mailowej.
Kontynuuję temat mailowo nr zgłoszenia 64128427
Kilka chwil temu paczka zmieniła status na doręczoną. Nie została doręczona. Pilnie proszę o wyjaśnienia.
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Rozumiem, kontynuuj więc temat mailowo. Otrzymasz od nas odpowiedź mailem, proszę o uzbrojenie się w cierpliwość.