anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień przy zwrocie Allegro Delivery

kostas11
#21 Demiurg#

Czemu nie ma powiadomień że paczka jest w doręczeniu przy zwrocie allegro ? już nie wspomnę że jak by były że coś idzie było by fajnie  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

Miałem problem z Orlenem, dziś był zwrot One Box UPS nic nie dostałem na maila 😞

Jakoś Poczta czy InPost potrafią wysłać maila że dziś będzie doręczenie zwrotu allegro, przecież nikt nie będzie pilnował paczek od klientów, mając więcej zwrotów bez żadnej informacji jest to nie do opanowania 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

to ja się podepnę z pytaniem ,, dlaczego nie ma informacji od przewoźnika - ów ,gdy paczka jest opóźniona wzorem znienawidzonego przez Was konkurenta ,,  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 @mdrogeria rozumiem, że chodzi o powiadomienia mailowe? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ tak , trzeciego dnia od nadania , gdy przesyłka nie znajduje się w miejscu swojego przeznaczenia otrzymuję wiadomość zawierającą kilka konkretnych pytań .

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria @kostas11 dzięki, dowiem się jakie są plany w tej kwestii i wrócę do Was z info. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ tak chodzi o powiadomienie mailowe, bo teraz nic nie wiadomo 😞  gdyby nie to że kliknąłem zwroty i w szczegóły nic bym nie wiedział czy wysłana itp. 

Plany ? mam rozumieć że wprowadziliście usługę nie do końca skończoną ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ coś już wiadomo bo allegro delivery troszku już działa zaraz dodacie do oferty DHL a żaden przewoźnik nie wysyła maili przy zwrotach 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów