anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesyłki? Allegro one

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

IMG_4129.jpeg

IMG_4128.jpeg

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Dostałam przedziwną wiadomość i nie wiem jak mam to rozumieć? 

My obsłużymy reklamacje logistyczne, a Tobie zostanie więcej czasu na sprzedaż i rozwijanie biznesu!

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

My obsłużymy reklamacje logistyczne, a Tobie zostanie więcej czasu na sprzedaż i rozwijanie biznesu!

Ktoś się pomylił!🙄

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Health___Beauty Czy możesz doprecyzować, jak mogę Ci pomóc? Kupujący zgłosił nam, że nie otrzymał przesyłki, dlatego otrzymałaś powyższą wiadomość.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi  Co to znaczy nie otrzymał przesyłki? Paczka była wydana do doręczenia, a potem nagle „brak przesyłki”? Jak mam to rozumieć? 
i dlaczego kupujący kontaktuje się z Allegro a nie ze sprzedawcą? 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

A kupujący już się kontaktuje i ....dyskutuje?

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#14 Krzewiciel#

@milka1234567890  Kupujący się nie kontaktował w żaden sposób, po otrzymaniu tej wiadomości oczywiście napisałam ale póki co zero odpowiedzi. 

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Więc należy poczekać raczej.

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@w_kiwi Nie bardzo rozumiem, czemu sprzedawca w takiej sytuacji ma od razu zwracać środki lub wysyłać ponownie towar. A co jeśli kupujący odebrał tą przesyłkę, ale próbuje uzyskać coś więcej? Co jeśli reklamacja na zaginięcie zostanie rozpatrzona negatywnie przez Allegro?

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes To jest jedynie sugestia "wyjaśnij sprawę bezpośrednio z kupującym i wspólnie ustalcie dalsze kroki". 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Health___Beauty złóż reklamację i napisz do kupującego że ma czekać, na dziś nie wiadomo czy paczka została odebrana i jest próba wyłudzenia, czy faktycznie coś namieszał kurier i nie włożył paczki, a jak się znajdzie może zostać doręczona i będziesz się bujać z odzyskaniem kasy, lub paczki 😞

Cały ten status jest podejrzany, brak otwarcia skrytki, mam wrażenie że allegro manipuluje jak klient zgłasza brak paczki od razu usuwa paczka odebrana 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów