anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[10.06.2026] Wypłata jest anulowana chwilę po zleceniu

MAMY ROZWIĄZANIE!
dinokio
#8 Zapaleniec

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego po próbie wypłaty środków z allegro za sprzedaż przedmiotu Allegro anuluje mi wypłatę.  Wcześniej nie miałem tego problemu .

oznacz moderatorów
366 ODPOWIEDZI 366
w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ak008 @CCiasteczkoo @Games_For_All Otrzymałam informację, że w przypadku kont zwykłych problem wciąż występuje i wynika z problemów technicznych operatora PayU. Jak tylko otrzymamy od nich informację o wyeliminowaniu błędu, poinformujemy was o tym. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Games_For_All
#7 Wielbiciel

Dobrze. W takim razie klientów będziemy odsylac do tego wątku jeśli będą mieli problem co do opóźnień w wysyłce 

oznacz moderatorów
CCiasteczkoo
#7 Wielbiciel

U mnie już działa.

oznacz moderatorów
Games_For_All
#7 Wielbiciel

Wygląda na to że właśnie zadziałało bo już mam 0 i dostałem maila z wypłatą 

oznacz moderatorów
baran1014
#2 Obserwator

Ciekawe, bo u mnie dalej nie dziala 

oznacz moderatorów
nicoleki
#8 Zapaleniec

No nie działa, szkoda gadać 

oznacz moderatorów
papiej
#7 Wielbiciel

Nie działa. Ani automat ani ręcznie. Kupujący poczeka sobie na przesyłkę

oznacz moderatorów
M-SKINU
#7 Wielbiciel

Dzień dobry.

Wystąpił problem z wypłatą środków. Pojawia się komunikat "anulowanie wypłaty środków PayU"

Proszę o pomoc i rozwiązanie problemu

Pozdrawiam

Maciejall.JPG

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@M-SKINU są  problemy techniczne w PayU 

Tutaj masz główny wątek 

oznacz moderatorów
tronje
#9 Pomysłodawca

Niestety, u mnie nadal brak możliwości wypłaty środków. Przyznam, zaczyna to być irytujące. Ale do rzeczy... Skoro Allegro podpisało z operatorem PayU umowę na obsługę transakcji, to znaczy że wzięło na siebie odpowiedzialność za prawidłowe jej działanie. Prowizje pobrane, przedmiot sprzedaży cieszy kupującego a sprzedający ma być kim ? Filantropem?

oznacz moderatorów
nicoleki
#8 Zapaleniec

Nie wiem czy i co robicie, ale wypłata dalej nie działa. 

oznacz moderatorów
tronje
#9 Pomysłodawca

.

oznacz moderatorów
taras-wiki
#7 Wielbiciel

SPRZEDALEM PRZEZ PORTAL CZTERY PRODUKTY KLIENCI KUPILI I ZAPLACILI JEDNAK ZA TRZY TRANZAKCJE OTRZYMALEM SRODKI ZA JEDNA NIE SPRAWDZALEM NA MOIM KONCIE SRODKI CALY CZAS WISZA DO WYPLATY

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@taras-wiki Twoje wypłaty są anulowane przez operatora płatności. Najprawdopodobniej ma to związek z problemem po stronie PayU. Pisaliśmy o tym w wątku

Przepraszamy za utrudnienie. 

Natalia
oznacz moderatorów
Client692115
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Też mam ten sam problem, zlecone wypłaty na żądanie są automatycznie anulowane, zmieniłem wypłatę na specyficzny dzień, może wtedy się uda. Teraz pieniądze leżą na koncie, a przedmiotu już nie mam, bo to był towar cyfrowy. Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client692115 W przypadku kont zwykłych problem nadal występuje i jest związany z trwającymi problemami technicznymi po stronie PayU. Jesteśmy w kontakcie z operatorem i gdy tylko otrzymamy potwierdzenie usunięcia błędu, niezwłocznie przekażemy Wam informację.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów
PaulinaKord
#7 Wielbiciel

Czy w końcu ktoś się wy @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ powie w sprawie jak w tytule ?

Czy mam zrobić dopisek na aukcji ,że wpłata bezpośrednio na konto bankowe ?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@PaulinaKord Ten problem występuje po stronie PayU od kilku dni. Trwają prace nad usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za nieprawidłowości.

Natalia
oznacz moderatorów
Client:83152696
#8 Zapaleniec

tak samo pisal tygodniami cinkciarz, zondacrypto itp. mamy problemy techniczne, a wasze srodki sa bezpieczne bla bla bla

belkot

co to za problemy techniczne trwajace ponad tydzien? prosze o realizacje wyplaty

oznacz moderatorów
tronje
#9 Pomysłodawca

Szanowni Państwo, Allegro jako strona zawierająca umowę na obsługę płatności z PayU wzięło na siebie obowiązek poprawności działania procesu przepływu środków. Dla mnie to małe kwoty, ale sądzę że sprzedający, którym Allegro za pośrednictwem PayU zamroziło znaczne środki wnet zmienią sposób dyskusji na, rzekłbym, bardziej sformalizowany. Oczekuję definitywnej deklaracji dotyczącej terminu usunięcia owych "kłopotów" , trwa to zdecydowanie za długo. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów