@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego po próbie wypłaty środków z allegro za sprzedaż przedmiotu Allegro anuluje mi wypłatę. Wcześniej nie miałem tego problemu .
@ak008 @CCiasteczkoo @Games_For_All Otrzymałam informację, że w przypadku kont zwykłych problem wciąż występuje i wynika z problemów technicznych operatora PayU. Jak tylko otrzymamy od nich informację o wyeliminowaniu błędu, poinformujemy was o tym.
Dobrze. W takim razie klientów będziemy odsylac do tego wątku jeśli będą mieli problem co do opóźnień w wysyłce
U mnie już działa.
Wygląda na to że właśnie zadziałało bo już mam 0 i dostałem maila z wypłatą
Ciekawe, bo u mnie dalej nie dziala
No nie działa, szkoda gadać
Nie działa. Ani automat ani ręcznie. Kupujący poczeka sobie na przesyłkę
Dzień dobry.
Wystąpił problem z wypłatą środków. Pojawia się komunikat "anulowanie wypłaty środków PayU"
Proszę o pomoc i rozwiązanie problemu
Pozdrawiam
Maciej
Niestety, u mnie nadal brak możliwości wypłaty środków. Przyznam, zaczyna to być irytujące. Ale do rzeczy... Skoro Allegro podpisało z operatorem PayU umowę na obsługę transakcji, to znaczy że wzięło na siebie odpowiedzialność za prawidłowe jej działanie. Prowizje pobrane, przedmiot sprzedaży cieszy kupującego a sprzedający ma być kim ? Filantropem?
Nie wiem czy i co robicie, ale wypłata dalej nie działa.
.
SPRZEDALEM PRZEZ PORTAL CZTERY PRODUKTY KLIENCI KUPILI I ZAPLACILI JEDNAK ZA TRZY TRANZAKCJE OTRZYMALEM SRODKI ZA JEDNA NIE SPRAWDZALEM NA MOIM KONCIE SRODKI CALY CZAS WISZA DO WYPLATY
@taras-wiki Twoje wypłaty są anulowane przez operatora płatności. Najprawdopodobniej ma to związek z problemem po stronie PayU. Pisaliśmy o tym w wątku.
Przepraszamy za utrudnienie.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Też mam ten sam problem, zlecone wypłaty na żądanie są automatycznie anulowane, zmieniłem wypłatę na specyficzny dzień, może wtedy się uda. Teraz pieniądze leżą na koncie, a przedmiotu już nie mam, bo to był towar cyfrowy. Proszę o pomoc
@Client692115 W przypadku kont zwykłych problem nadal występuje i jest związany z trwającymi problemami technicznymi po stronie PayU. Jesteśmy w kontakcie z operatorem i gdy tylko otrzymamy potwierdzenie usunięcia błędu, niezwłocznie przekażemy Wam informację.
Czy w końcu ktoś się wy @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ powie w sprawie jak w tytule ?
Czy mam zrobić dopisek na aukcji ,że wpłata bezpośrednio na konto bankowe ?
@PaulinaKord Ten problem występuje po stronie PayU od kilku dni. Trwają prace nad usunięciem jego przyczyny. Przepraszamy za nieprawidłowości.
tak samo pisal tygodniami cinkciarz, zondacrypto itp. mamy problemy techniczne, a wasze srodki sa bezpieczne bla bla bla
belkot
co to za problemy techniczne trwajace ponad tydzien? prosze o realizacje wyplaty
Szanowni Państwo, Allegro jako strona zawierająca umowę na obsługę płatności z PayU wzięło na siebie obowiązek poprawności działania procesu przepływu środków. Dla mnie to małe kwoty, ale sądzę że sprzedający, którym Allegro za pośrednictwem PayU zamroziło znaczne środki wnet zmienią sposób dyskusji na, rzekłbym, bardziej sformalizowany. Oczekuję definitywnej deklaracji dotyczącej terminu usunięcia owych "kłopotów" , trwa to zdecydowanie za długo. @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_