@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego po próbie wypłaty środków z allegro za sprzedaż przedmiotu Allegro anuluje mi wypłatę. Wcześniej nie miałem tego problemu .
U mnie to samo
Tydzień może dwa temu sprzedałem inną rzecz i problemu nie było z wypłatą , pierwszy raz mnie to spotkało🤔
U mnie jest to samo.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o jakąś informację?
To samo, zgłosiłem problem przez pomoc allegro.
Identycznie jest również u mnie. Próby wypłat środków z allegro są anulowane. Do 7 czerwca było wszystko w porządku a wczoraj 9 czerwca pojawił się problem. Sprawa zgłoszona do Allegro - czekam na odpowiedź.
Mamy ten sam problem, automatyczną wypłata została anulowana i obecnie każda ręczna również jest anulowana, w każdej walucie.
Wychodzi na to że nie ogarneli przejścia z Payu na tą swoją platforme finansową. Zaraz pewnie tysiące innych sprzedawców będzie miało ten sam problem i system się już totalnie zawali. Eh.. masakra 😧
to samo. też prosze o pomoc
ten sam problem
Witam, podbijam, bo już od wczoraj nie mogę wypłacić pieniędzy za sprzedany towar, złodziejom (wiadomo komu 🤥) należy naliczyć karne odsetki za przetrzymywanie milionów zł na koncie.
Automatyczne anulowanie wypłaty środków PayU po zleceniu manualnym pojawia sie zlecenie wyplaty i w odstępie 2 sek odrazu jego anulacja. Nic nie było zmieniane na koncie. Proszę o interwencje.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie mogę wypłacić środków ze sprzedaży na allegro. Za każdym razem, gdy chcę wypłacić. Po chwili jest status anulowane. Nigdy nie było takich problemów. Zrobiłem przelew weryfikacyjny, i co dalej? _
Mamy to samo, część wypłacona automatycznie a część nie chce przejść.
Podpinam się po temat , mam taką samą sytuację . Za każdym razem wypłata anulowana - payu aktywne .
U mnie ta sama sytuacja, za każdą próbą wypłaty następuje anulowanie transakcji przez PayU. Pomoc Allegro nie wie dlaczego, wysłali zapytanie do PayU i czekam. Numer zgłoszenia 61903847.
mam tak samo, ale tylko dla jednej transakcji
mam srodki na koncie ktorych nie moge wyplacic,nie przyjmuje zlecenia wyplaty