anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[10.06.2026] Wypłata jest anulowana chwilę po zleceniu

MAMY ROZWIĄZANIE!
dinokio
#8 Zapaleniec

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dlaczego po próbie wypłaty środków z allegro za sprzedaż przedmiotu Allegro anuluje mi wypłatę.  Wcześniej nie miałem tego problemu .

oznacz moderatorów
366 ODPOWIEDZI 366
PaniBeata
#11 Animator

U mnie to samo

oznacz moderatorów
dinokio
#8 Zapaleniec

Tydzień może dwa temu sprzedałem inną rzecz i problemu nie było z wypłatą , pierwszy raz mnie to spotkało🤔

oznacz moderatorów
novoselic1
#7 Wielbiciel

U mnie jest to samo.

oznacz moderatorów
novoselic1
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
utoris
#1 Nowicjusz

To samo, zgłosiłem problem przez pomoc allegro.

oznacz moderatorów
anar302
#7 Wielbiciel

Identycznie jest również u mnie. Próby wypłat środków z allegro są anulowane. Do 7 czerwca było wszystko w porządku a wczoraj 9 czerwca pojawił się problem. Sprawa zgłoszona do Allegro - czekam na odpowiedź.

oznacz moderatorów
lukaszKG
#2 Obserwator
Próbuje wypłacić środki i od razu dostaje komunikat - anulowanie wypłaty środków PayU - Allegro Finance.

Allegro finanse mam aktywowane (zaakceptowane).
oznacz moderatorów
megaDeal
#7 Wielbiciel

Mamy ten sam problem, automatyczną wypłata została anulowana i obecnie każda ręczna również jest anulowana, w każdej walucie. 

oznacz moderatorów
lukaszKG
#2 Obserwator

Wychodzi na to że nie ogarneli przejścia z Payu na tą swoją platforme finansową. Zaraz pewnie tysiące innych sprzedawców będzie miało ten sam problem i system się już totalnie zawali. Eh.. masakra 😧

oznacz moderatorów
EuroCentShop
#7 Wielbiciel

to samo. też prosze o pomoc

oznacz moderatorów
TSMSHOP
#7 Wielbiciel

ten sam problem

oznacz moderatorów
vintage_shop_eu
#10 Popularyzator

Witam, podbijam, bo już od wczoraj nie mogę wypłacić pieniędzy za sprzedany towar, złodziejom (wiadomo komu 🤥) należy naliczyć karne odsetki za przetrzymywanie milionów zł na koncie.  

oznacz moderatorów
STITHU
#3 Debiutant

Automatyczne anulowanie wypłaty środków PayU po zleceniu manualnym pojawia sie zlecenie wyplaty i w odstępie 2 sek odrazu jego anulacja. Nic nie było zmieniane na koncie. Proszę o interwencje.

oznacz moderatorów
adamkuropat
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_

Nie mogę wypłacić środków ze sprzedaży na allegro. Za każdym razem, gdy chcę wypłacić. Po chwili jest status anulowane. Nigdy nie było takich problemów. Zrobiłem przelew weryfikacyjny, i co dalej? _  

oznacz moderatorów
sokol-26
#7 Wielbiciel

Mamy to samo, część wypłacona automatycznie a część nie chce przejść. Screenshot 2026-06-10 at 01-18-13 Środki i historia operacji Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów
bikker
#7 Wielbiciel

Podpinam się po temat , mam taką samą sytuację . Za każdym razem wypłata anulowana - payu aktywne . 

oznacz moderatorów
bartmasterflash
#2 Obserwator

U mnie ta sama sytuacja, za każdą próbą wypłaty następuje anulowanie transakcji przez PayU. Pomoc Allegro nie wie dlaczego, wysłali zapytanie do PayU i czekam. Numer zgłoszenia  61903847.

oznacz moderatorów
kzarr
#8 Zapaleniec

mam tak samo, ale tylko dla jednej transakcji

oznacz moderatorów
birofilia1961
#7 Wielbiciel

mam srodki na koncie ktorych nie moge wyplacic,nie przyjmuje zlecenia wyplaty

oznacz moderatorów