Dzień dobry,
Piszę w sprawie zamówień, które według systemu nie zostały nadane, a w rzeczywistości zostały wysłane innymi przewoźnikami.
Ze względu na włączenie usługi Allegro One, której nie obsługuje dany przewoźnik, nie mogłam nadać paczek przez Allegro One. Zamówienia zostały jednak nadane innymi przewoźnikami, o czym informowałam w poprzednich wątkach (m.in. w wątku nr 60003193).W odpowiedzi otrzymałam informację, że 20 marca skontaktuje się ze mną ktoś z Allegro i wykluczy te zamówienia z jakości ofert. Do dziś (21 marca) nikt się nie skontaktował, a punkty ujemne zostały naliczone. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o pilne zweryfikowanie sytuacji i wykluczenie tych zamówień z jakości ofert. W załączeniu przesyłam potwierdzenia nadania paczek innymi przewoźnikami.
Numery zamówień: a636eb90-237c-11f1-ad80-77f03e623df7
89303210-21f4-11f1-9686-f5c6193274b1
ebf398b0-21ea-11f1-a56b-87a215aa0ba5
Z góry dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu.
Czy możesz podać numer zgłoszenia w którym się z nami kontaktowałaś?
przeciez jest podany
Odpowiedź na zgłoszenie nr 60003193
Sprawdziłem, że otrzymałaś od nas informację o przyjęciu reklamacji nr 60084755 w której znajduję się dość jasna informacja:
Rozpatrzymy reklamację w ciągu 7 dni.
W wyjątkowych sytuacjach czas oczekiwania na odpowiedź może się przedłużyć do 30 dni.
Szczegóły znajdziesz w Regulaminie Allegro Delivery.
Proszę więc o cierpliwość.
ALE jaką reklamacje
ja chce wykluczyć z jakości zamówienia ktore nie zostały nadane przez was bubel @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ponad to reklamacje zostały juz mi wczoraj rozpatrzone ale zabrakło czego ?
wykluczenia z jakości
czy każdemu z osobno trzeba tłumaczyć punkt po punkcie ?
Jeśli będziesz prowadzić rozmowę na ten sam temat jedną drogą kontaktu, bez jej powielania to myślę, że nie będzie konieczności tłumaczenia wszystkiego na nowo.
Kontynuuj rozmowę w tej sprawie mailowo w zgłoszeniu nr 60003193.
Ponownie tłumaczę, ze nikt w tym wątku nie odpisuje na temat.
odpisała pani z reklamacji ze koszty zwrotu są zwrócone natomiast nikt nie odniósł się do wykluczenia z jakości
Dzień dobry,
wracam z informacjami dotyczącymi Państwa zgłoszenia.
[edytowano]
Edytowałem Twój wątek, bo po pierwsze podałaś dane Doradcy, a po drugie czytałem Twoją korepondencję.
W zgłoszeniu przekazaliśmy Tobie informacje o złożeniu reklamacji nr 60084755 i jeśli masz dodatkowe pytania to kieruj je mailowo, nie będę tu powielał weryfikacji w tej samej sprawie w której już inni Doradcy prowadzą z Tobą kontakt.
naprawdę nie wieezre ze czytam coś takiego
juz od Ciebie niczego nie oczekuje napisałam inny mail moze ktos inny zrozumie ze to chodzi O WYKLUCZENIE Z JAKOSCI NADANIA A NIE O ZWROT KOSZTOW POZA TYM TEN ADMIN SAM NAPISAŁ ZE SIĘ ZE MNĄ 20 MARCA SKONTAKTYUEJ JAK WIDZISZ NIE SKONTAKTOWAŁ SIĘ A WIEC MAM PODSTAWY PROSIĆ O INTERWENCJE
ALE WIESZ JUZ NICZEGO NIE CHCE OD CIEBIE
BO NIE CZYTASZ ZE ZROZUMIENIEM
NIE POZDRAWIAM
Zachęcam Ciebie również do czytania ze zrozumieniem, jeśli już mi to zarzucasz. Dodatkowe pytania możesz zadać w toku korespondencji mailowej i dopytać wtedy o wykluczenie, bez konieczności poruszania jednego tematu, kilkoma kanałami kontaktu.
To Twoim obowiązkiem jest zgłosić się do nas z prośbą o wykluczenia jak już zamówienia, będą wpływały na jakość. Natomiast widzę, że zostały przekazane do wykluczenia, więc wystarczy uzbroić się w cierpliwość.
Pozdrawiam ☀️
aHA to ja mam uzbroić się w cierpliwość- serio ?No to przypomnę ,że od 15 marca czekamy my wszyscy z tego watku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/problem-z-now%C4%85-us%C5%82ug%C4%85/m-p/1166942#...
aż łaskawie usuniecie bubla allegro kurier one z naszych ofert w końcu to wy dodaliście tą usługę automatycznie , bezmyślnie nie zwracając w ogóle uwagi na to, ze kody pocztowe nie obsługuje wasz Logistyk .
teraz to my musimy pisać do klientów i prosić ich o zmianę przewoźnika albo o anulowanie co wiąże się z czym a no z tym ze część osób( kupujących ) anuluje i tracimy my sprzedawcy
Dodatkowo musze kontrolować ,czy oferty z tych zamówień nie są w jakości jako negatywnie wpływające na panel wysyłka w terminie i co znowu musze do Was pisać i prosić i Jeszcze cierpliwie JAK TO NAZWAŁEŚĆ czekać aż się ktoś łaskawie zajmie tą sytuacją. KPINA I NIC WIECEJ
juz nie wspomnę o tym, ze od tygodnia nie ma efektu w działaniach odnośnie wyłączenia tego bubla, ale to ja mam być cierpliwą, wyrozumiałą.... naprawdę ???? to powinno być z automatu zwłaszcza, ze jak czytasz- ktoś potwierdził mi ze 20 , 03 się ze mną skontaktuje się , a wcześniej ze wyłączy wykluczenia tych ofert
jesli nie połączyłeś kropek to wyjaśnię ze żadna przesłana i obietnica nie została spełniana a ja drugi dzień mam - 10 punktów tylko dlatego ze wam coś się nie chciało albo ktoś coś olał bo tak to wygląda a ty mi piszesz PUNKTUJESZ O MOICH OBOWIAZKACH A PRZEZ KOGO MAM TE SYTUACJE ??
jestem zawiedziona taką organizacją
Niepotrzebne są te złośliwości. Doradcy widzę, że mailowo przeprosili i udzielali szczegółowych wyjaśnień. Zamówienia zostały zgłoszone do wykluczenia. Wszystko po naszej stronie na ten moment zostało zaopiekowane.