anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak wykluczeń z jakości

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Dzień dobry,

Piszę w sprawie zamówień, które według systemu nie zostały nadane, a w rzeczywistości zostały wysłane innymi przewoźnikami.

Ze względu na włączenie usługi Allegro One, której nie obsługuje dany przewoźnik, nie mogłam nadać paczek przez Allegro One. Zamówienia zostały jednak nadane innymi przewoźnikami, o czym informowałam w poprzednich wątkach (m.in. w wątku nr 60003193).W odpowiedzi otrzymałam informację, że 20 marca skontaktuje się ze mną ktoś z Allegro i wykluczy te zamówienia z jakości ofert. Do dziś (21 marca) nikt się nie skontaktował, a punkty ujemne zostały naliczone. @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o pilne zweryfikowanie sytuacji i wykluczenie tych zamówień z jakości ofert. W załączeniu przesyłam potwierdzenia nadania paczek innymi przewoźnikami.

Numery zamówień: a636eb90-237c-11f1-ad80-77f03e623df7

89303210-21f4-11f1-9686-f5c6193274b1

ebf398b0-21ea-11f1-a56b-87a215aa0ba5

Z góry dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Czy możesz podać numer zgłoszenia w którym się z nami kontaktowałaś?

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

przeciez jest podany 

Odpowiedź na zgłoszenie nr 60003193

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Sprawdziłem, że otrzymałaś od nas informację o przyjęciu reklamacji nr 60084755 w której znajduję się dość jasna informacja:

Rozpatrzymy reklamację w ciągu 7 dni.
W wyjątkowych sytuacjach czas oczekiwania na odpowiedź może się przedłużyć do 30 dni.
Szczegóły znajdziesz w Regulaminie Allegro Delivery.

Proszę więc o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

ALE jaką reklamacje 

ja chce wykluczyć z jakości zamówienia ktore nie zostały nadane przez was bubel @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ponad to reklamacje zostały juz mi wczoraj rozpatrzone ale zabrakło czego ?

wykluczenia z jakości 

czy każdemu z osobno trzeba tłumaczyć punkt po punkcie ?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Jeśli będziesz prowadzić rozmowę na ten sam temat jedną drogą kontaktu, bez jej powielania to myślę, że nie będzie konieczności tłumaczenia wszystkiego na nowo.

Kontynuuj rozmowę w tej sprawie mailowo w zgłoszeniu nr 60003193.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

Ponownie   tłumaczę, ze nikt w tym wątku nie odpisuje na temat.

odpisała pani z reklamacji ze koszty zwrotu są zwrócone natomiast nikt nie odniósł się do wykluczenia z jakości 

Dzień dobry,

wracam z informacjami dotyczącymi Państwa zgłoszenia.

[edytowano]

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Edytowałem Twój wątek, bo po pierwsze podałaś dane Doradcy, a po drugie czytałem Twoją korepondencję.

W zgłoszeniu przekazaliśmy Tobie informacje o złożeniu reklamacji nr 60084755 i jeśli masz dodatkowe pytania to kieruj je mailowo, nie będę tu powielał weryfikacji w tej samej sprawie w której już inni Doradcy prowadzą z Tobą kontakt.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

naprawdę nie wieezre ze czytam coś takiego 

juz od Ciebie niczego nie oczekuje napisałam inny mail moze ktos inny zrozumie ze to chodzi O WYKLUCZENIE Z JAKOSCI NADANIA A NIE O ZWROT KOSZTOW POZA TYM TEN ADMIN SAM NAPISAŁ ZE SIĘ ZE MNĄ 20 MARCA SKONTAKTYUEJ JAK WIDZISZ NIE SKONTAKTOWAŁ SIĘ A WIEC MAM PODSTAWY PROSIĆ O INTERWENCJE 

ALE WIESZ JUZ NICZEGO NIE CHCE OD CIEBIE 

BO NIE CZYTASZ ZE ZROZUMIENIEM 

NIE POZDRAWIAM 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Zachęcam Ciebie również do czytania ze zrozumieniem, jeśli już mi to zarzucasz. Dodatkowe pytania możesz zadać w toku korespondencji mailowej i dopytać wtedy o wykluczenie, bez konieczności poruszania jednego tematu, kilkoma kanałami kontaktu.

To Twoim obowiązkiem jest zgłosić się do nas z prośbą o wykluczenia jak już zamówienia, będą wpływały na jakość. Natomiast widzę, że zostały przekazane do wykluczenia, więc wystarczy uzbroić się w cierpliwość.

Pozdrawiam ☀️

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AlleMakijazPL
#13 Ambasador

aHA to ja mam  uzbroić się w cierpliwość-  serio ?No to przypomnę ,że od  15 marca czekamy my wszyscy z tego watku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/problem-z-now%C4%85-us%C5%82ug%C4%85/m-p/1166942#...

aż łaskawie usuniecie bubla allegro kurier one z naszych ofert w końcu to wy dodaliście tą usługę automatycznie , bezmyślnie nie zwracając w ogóle uwagi na to, ze kody pocztowe nie obsługuje wasz Logistyk .

teraz to my musimy pisać do klientów i prosić ich o zmianę  przewoźnika albo o anulowanie co wiąże się z czym a no z tym ze część osób( kupujących ) anuluje i tracimy my sprzedawcy 

Dodatkowo  musze kontrolować ,czy oferty z tych zamówień  nie są w jakości jako negatywnie wpływające na panel wysyłka w terminie i co znowu musze do Was pisać i prosić i Jeszcze cierpliwie  JAK TO NAZWAŁEŚĆ czekać aż się ktoś łaskawie zajmie tą sytuacją. KPINA I NIC WIECEJ  

juz nie wspomnę o tym, ze od tygodnia nie ma efektu w działaniach odnośnie wyłączenia tego bubla, ale to ja mam być cierpliwą, wyrozumiałą.... naprawdę ???? to powinno być z automatu zwłaszcza,  ze jak czytasz-  ktoś potwierdził mi ze 20 , 03 się ze mną skontaktuje się ,  a wcześniej ze wyłączy wykluczenia tych ofert 

jesli nie połączyłeś kropek to wyjaśnię ze żadna przesłana i obietnica nie została spełniana a ja drugi dzień mam - 10 punktów tylko dlatego ze wam coś się nie chciało albo ktoś coś olał bo tak to wygląda a ty mi piszesz PUNKTUJESZ O MOICH OBOWIAZKACH A PRZEZ KOGO MAM TE SYTUACJE ??

jestem zawiedziona taką organizacją 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AlleMakijazPL 

Niepotrzebne są te złośliwości. Doradcy widzę, że mailowo przeprosili i udzielali szczegółowych wyjaśnień. Zamówienia zostały zgłoszone do wykluczenia. Wszystko po naszej stronie na ten moment zostało zaopiekowane.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów