anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak wypłaty środków

wiki0441
#13 Ambasador

Witam, nie mogę wypłacić swoich środków, które zgromadziły się na koncie allegro. 

W zakładce "Środki i historia operacji" mam komunikat: "

"Twoja wypłata nie udała się – dlatego zablokowaliśmy możliwość wypłat na rachunek (...)

Nie udało Ci się wypłacić pieniędzy – bank cofnął przelew, a pieniądze wróciły na Twoje saldo w Allegro. Prawdopodobnie oznacza to, że podałeś nieaktualny numer rachunku do wypłat.

Dla bezpieczeństwa tymczasowo zablokowaliśmy możliwość wypłat na ten rachunek. Zaktualizuj numer swojego rachunku w zakładce"

Nie zmieniałam żadnych danych w banku, a tym bardziej numeru konta. Do tej pory wypłaty były ok. Dzwoniłam do banku, konto działa jak należy. 

Druga sprawa, zamówiłam w tej sprawie telefon z allegro 2 razy (o 12:30 i o 13:30) i nie miałam ani jednego połączenia. 

Oczywiście sprawa wypłaty jest dla mnie ważniejsza, proszę o pomoc  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @wiki0441, dziękuje za zgłoszenie, poprosiłem o pilny kontakt telefoniczny z Tobą w tej sprawie. Wkrótce nasz konsultant skontaktuje się z Tobą.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Dziękuję, czekam

oznacz moderatorów