Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
takiego burdelu w katalogu - to jescze nie było. Rozmiary rozwalone, produkt połączyne [edycja] wie z czym - totalny CHAOS - Klienci nie mogą wyszukać innych rozmiarów bo łączycie [edycja] wie z czym
Przykład pierwszy z tysiaca:
Pytam Was - dlaczego na mojej aukcji które pieściłem latami - pokazują sie jakies fotki - innych odcieni itd.
Dlaczego są podpiete foto - jakiś szarych i granatowych ? Ja tego nie umieszczałem ?
Zaraz Klient zobaczy - kupi - powie ,że widział foto szarych a nie zielonych - wywali negatywa a Wy powidziecie - noooo subiektywanaaaa ocena.
@Butiktalulla Zgłosiłam błędne zdjęcia w tym produkcie. Jeśli znajdziesz podobne lub inne nieprawidłowości w produktach, z którymi powiązane są Twoje oferty, błędy możesz zgłaszać samodzielnie w sposób opisany tutaj.
w tym katalogu to sie nic nie zgadza juz po latach - ludzie narobili taki bajzel za Waszym przyzwoleniem ,że musiałbym iść na etat aby zgłaszać bałagan.
Sorry - mnie się znudziło
Inni chyba mają podobne zdanie?
akurat mam o tym dobre zdanie - bo praktycznie wprowadzałem jedną markę na ten portal - wszystko sezon - było wypieszczone - zdjecia, rozmiary , warianty.
Przyszły 3 sezony i juz NIC nie idzie wyszukać - dodam ,że ja NIC nie zmieniałem w swoich produktach. To jak to jest ? Nie bałaganisz w swoim pokoju a nagle zastajesz burdel ?
@Butiktalulla Od jakiegoś czasu przestałam się przejmować błędami widocznymi w katalogu i nie tylko. Tak jak piszesz, aby sygnalizować błędy należało by przejść na etat, to jest praca nawet na więcej niż etat a kiedy widzisz jak jest to olewane przez " specjalny zespół " to bardzo szybko traci się ochotę na podobną działalność charytatywną.