anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty prowizji, kto definiował ich warunki?

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Przed chwilą po odwołaniu się otrzymałam coś takiego.

Przyznaliśmy Ci rabat transakcyjny, mimo że Twój wniosek nie spełnia wszystkich warunków jego otrzymania.

Zależy nam na tym, abyś otrzymywał rabat transakcyjny dla każdego zamówienia, które nie zostało sfinalizowane, dlatego obecnie akceptujemy wnioski, które nie spełniają wymienionych warunków. Zachęcamy tym samym do zapoznania się z naszymi zasadami, w których wyjaśniamy potrzebne elementy, aby odzyskać prowizję.

Dzięki ich stosowaniu możesz rabat transakcyjny uzyskać szybciej.

Dotyczy zwrotu 1/1 szt. z zamówienia od w-f15 z dnia 6 sierpnia 2025, 14:45.

Warystor 471K14D=JVR 14N470K 470 V 300 VAC 385 VDC 10-3-5
3,50 zł
1 x 3,50 zł

W przyszłości możesz automatycznie uzyskać rabat transakcyjny, jeśli:

• zwrócisz kupującemu wpłatę przez Allegro Finanse (gdy korzystał z tego sposobu płatności)
  •  
  • nie mogłam zwrócić kupującemu wpłaty gdyż dołożyłam do tego interesu prawie 5 zeta
  •  
  • kupujący zwróci towar przez zakładkę Kupione
  •  
  •  kupujący nie zwrócił przesyłki tylko po prostu jej nie odebrał
  •  
  • dodasz w zamówieniu numer przesyłki
  •  
  • numer przesyłki jest zawsze podawany  w chwili przekazania jej przewoźnikowi więc macie do niego dostęp, a że z tego nie korzystacie to już całkiem inna bajka. 

Moja sugestia jest więc taka. Może warto było by jednak nie udawać że nic Was nie zaskoczy i konsultować więcej tematów ze sprzedającymi. Przecież to my na co dzień stykamy się z większością negatywnych zdarzeń i z powodu błędnie stawianych warunków nie jesteśmy w stanie ich spełnić.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

Jak zwykle nikt nic i czekamy aż temat umrze śmiercią naturalną. Po co się wychylać, jeszcze trzeba było by coś zrobić.

oznacz moderatorów