Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację jak długo ma trwać weryfikacja danych do wypłat? Tydzień temu przesłałam zdjęcie dowodu osobistego i do tej pory nie mam żadnej informacji na temat statusu weryfikacji mojego konta. Możliwości wypłat nadal mam zablokowane, a Allegro oczekuje comiesięcznego rozliczenia, podczas gdy blokuje moje pieniądze!
Proszę o pomoc i kontakt.
Zwykle jak dane są zgodne to weryfikacja trwa do 5 dni roboczych.
@Dalia6 Weryfikuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Dalia6 Nasz doradca napisał do Ciebie w tej sprawie drogą mailową w zgłoszeniu numer 46312155.
@Dalia6 Jeśli trafiłaś na PayU to u nas trwało to 13 dni. Przygotuj skan drugiego dokumentu. Sam dowód być może okaże się ...niewystarczający. Odwlekając sprawę poproszą o drugi dokument typu prawo jazdy.
Już pomijam niewygodny fakt przesyłania zdjęć dowodu, ale żeby to chociaż funkcjonowało sprawnie, szybko, od razu, bo teraz mam wrażenie, że siedzi tam jeden człowiek zawalony "stertą" dokumentów i nie wyrabia. A może tak przeznaczyć część środków swojej PayU fortuny na pracowników? Allegro z PayU - fantastycznie dobrany duet - zawsze coś nie tak.
Też już czekam kilka dni od wysłania zdjęcia ID, ale skąd pomysł, że potrzebny może być drugi dokument? Idąc tą drogą, to i drugi może nie wystarczyć. A jeśli mam jeden dokument? Może odkurzyć książeczkę wojskową i legitymację szkolną?
@adal4 w naszym przypadku mogła to być złośliwość za naszą natarczywość. Pisaliśmy każdego dnia monity i ponaglenia. Ktoś uznał, że da nam nauczkę ? Za złośliwość można dostać nawet bana tu na forum 😉