anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, jak długo trwa weryfikacja danych do wypłat?

Dalia6
#7 Wielbiciel#

Proszę o informację jak długo ma trwać weryfikacja danych do wypłat? Tydzień temu przesłałam zdjęcie dowodu osobistego i do tej pory nie mam żadnej informacji na temat statusu weryfikacji mojego konta. Możliwości wypłat nadal mam zablokowane, a Allegro oczekuje comiesięcznego rozliczenia, podczas gdy blokuje moje pieniądze! 

Proszę o pomoc i kontakt.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Zwykle jak dane są zgodne to weryfikacja trwa do 5 dni roboczych.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Dalia6 Weryfikuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Dalia6 Nasz doradca napisał do Ciebie w tej sprawie drogą mailową w zgłoszeniu numer 46312155. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

@Dalia6 Jeśli trafiłaś na PayU to u nas trwało to 13 dni. Przygotuj skan drugiego dokumentu. Sam dowód być może okaże się ...niewystarczający. Odwlekając sprawę poproszą o drugi dokument typu prawo jazdy. 

oznacz moderatorów

adal4
#9 Pomysłodawca#

Już pomijam niewygodny fakt przesyłania zdjęć dowodu, ale żeby to chociaż funkcjonowało sprawnie, szybko, od razu, bo teraz mam wrażenie, że siedzi tam jeden człowiek zawalony "stertą" dokumentów i nie wyrabia. A może tak przeznaczyć część środków swojej PayU fortuny na pracowników? Allegro z PayU - fantastycznie dobrany duet - zawsze coś nie tak.

Też już czekam kilka dni od wysłania zdjęcia ID, ale skąd pomysł, że potrzebny może być drugi dokument? Idąc tą drogą, to i drugi może nie wystarczyć. A jeśli mam jeden dokument? Może odkurzyć książeczkę wojskową i legitymację szkolną?

oznacz moderatorów

bosek_2804
#10 Popularyzator#

@adal4 w naszym przypadku mogła to być złośliwość za naszą natarczywość. Pisaliśmy każdego dnia monity i ponaglenia. Ktoś uznał, że da nam nauczkę ? Za złośliwość można dostać nawet bana tu na forum 😉 

oznacz moderatorów