@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Prawdopodobnie z racji że to nie do końca moja działka, przegapiłam " ulepszenia" wprowadzone , no właśnie , po co?
Z okazji braku okazji uszczęśliwiono mnie słuchawkami bezprzewodowymi, całkiem dobrymi podobno. Nie używam, więc myślę sobie sprzedam. Ale okazuje się że nie jest to takie proste. Handel słuchawkami bezprzewodowymi jest wyłącznie dla wybranych ( przez kogo?) Ktoś wie jak to " przeskoczyć"? Nie chce mi się jeździć na bazarek i robić tam za słupek przez kilka tygodni.
Dodam jeszcze że model którym mnie uszczęśliwiono nie występuje na Allegro.
Podaj proszę nazwę oraz EAN produktu. Potrzebuję tych informacji do dalszej weryfikacji.
@gdvorek Ależ bardzo proszę. Nazwa : MTJV3AMA AirPods Pro (2nd generation)
EAN: 195949052507
Wiem że to dopiero 5 dni ale nie chciała bym czekać kilka miesiecy jak w przypadku innych tematów.
Cześć @cztery_bez_atu, nie otrzymaliśmy jeszcze rozwiązania w tej sprawie. Poprosiłem już odpowiedzialny dział o pilne zajęcie się Twoim zgłoszeniem i udzielenie odpowiedzi tak szybko, jak to możliwe.
@cztery_bez_atu Prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.com wszystkie informacje niezbędne do dodania oferty oraz zdjęcia produktu. Po otrzymaniu materiałów będziemy mogli podjąć dalsze działania.
@matt_rose Czyli mam otworzyć oryginalne opakowanie? Przecież po czymś takim uwalicie mi aukcję z zarzutem że nie są nowe gdyż są otwarte.
Tutaj wszystkie linki, gdzie można dodać parametry ( model), lub cały produkt, gdy jest blokada producenta na dodawanie nowych produktów ( przykładem są na przykład konsole Sony).
https://salescenter.allegro.com/product-proposals/new?categoryId=
Po równa się wpisz id kategorii.
https://salescenter.allegro.com/parameter-value-suggestions/create-suggestion
@Client:74250890 Pierwszy link prowadzi " do lasu " a drugi wymaga zalogowania się pomimo że jestem zalogowana. Więc odpuszczam sobie. Zbyt niebezpieczne, Tym nie mniej dziękuję za chęć pomocy.
Spokojnie, to linki prowadzące do formularzy z Allegro. Czyli nie masz konta firmowego 😕 To w sumie jedynie przesłanie przez formularz kontaktowy, albo tutaj wszystkich danych do stworzenia produktu. Jak Ci napisali - parametry, zdjęcia i najlepiej potwierdzenia istnienia tego modelu - linki do strony, albo zdjęcia z widocznym modelem i kodem EAN.
Wiem że są to podobno linki do stron Allegro, ale czemu pierwszy link prowadzi do strony która nie istnieje a drugi wymaga zalogowania pomimo że jestem zalogowana? Zrobię tak jak piszesz, ale coś czuję że prędzej na nowym portalu gdzie się zarejestrowałam, dopuszczą prywatnych sprzedawców niż tutaj przebiję się przez biurokrację.
W pierwszym linku należałoby na końcu wpisać id kategorii, ale i tak z prywatnego konta to nie będzie możliwe, żeby w niego wejść . Z drugim linkiem jest to samo - brak firmowego konta. Obecnie albo ktoś z firmowym kontem uprzejmie doda taki model za Ciebie, albo mogą zweryfikować Ci jego dodanie, jak przekażesz wszystkie dane, aby taki produkt dodać.