Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy macie jakąś globalną awarie Włoski strajk pracowników? Czy Ai przejmuje stery i sobie nie radzi, pytam poważnie od jakiegoś czasu obserwuje
- czas oczekiwania na konsultanta dramatycznie się wydłużył
-wielowariantowość produktów, leży i kwiczy - zmiany które już zrobiłem wróciły do ustawień sprzed zmian, podmienianie losowych zdjęć na produkcie, zdjęcia w katalogu są poprawne a na ofercie widać randomowe zdjęcia-wprowadza klientów w błąd-składałem w ostatnim czasie już 2 zmiany do zmian, które robiłem 3 tygodnie temu 🙂 i tak się teraz bawię w detektywa "w co się wysypie następne"
-już pomijam fakt, że allegro w Rabatach - jeżeli mam ustawiony rabat na 5 produkt i który działa - usuwa jeden produkt i wstrzymuje rabat stwierdzając, że brakuje jednej oferty tak już miałem ok,5 razy w przeciągu 7 dni 🙂
- Pomijam też fakt że Allegro wysypało ofertę której nie mogę edytować i zmienić zdjęcia, ponieważ pojawia się błąd katalogu, stwierdzili, że mam zmienić katalog produktu głównego i mam jeszcze to dobrze uzasadnić czemu chce to zrobić 🙂 ( czekam teraz na drugą odpowiedź jak rozwiążą teraz problem
i jest o wiele więcej błędów, dlatego ALlegro pytam poważnie, o co tu Chodzi mamy Q4 halo tu się trzeba obudzić
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Mott_Coffee zakładam, że w części tych spraw wysłałeś już zgłoszenia, więc podaj mi proszę ich numery.