Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wczoraj koło 20 tej wysyłałem 4 paczki paczkomatem. Dzisiaj widzę ,że odebrane z paczkomatu są 2. Dzwonię do In post o 19 tej ..automat ..podaj ostatnie 4 cyfry nr przesyłki. i informacja ,że nadana wczoraj w paczkomacie....serio? tyle to i ja wiem.. co dalej??? czy mam składać reklamacje do Allegro? smart wysyłam z Allegro? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jaki sens mają programy "szybko szybko " nie uczestniczę..ale sie zastanawiałem
@eveeanime W programie AlleProgres (następcy Programu Szybkich Wysyłek) brane są pod uwagę szybkie wysyłki, czyli jaki procent przesyłek w danym miesiącu nadawany jest w tym samym dniu, w którym kupujący złożył zamówienie.
Jeśli chcesz uzyskać szczegóły dotyczące paczek, to napisz na pomoc@inpost.pl i podaj numery nieodebranych przez kuriera przesyłek.
robić progres skoro paczki nie sa odbierane przez 24 h ?????
@eveeanime W tej sprawie skontaktuj się z InPost. Powinni wyjaśnić to z kurierem.
nie mam umowy z in post mam umowe z Allegro to 1 a drugie to okazuje sie ,że jednak paczki zostały odebrane i tylko w systemie tego nie widać. po napisaniu tego postu zmienił sie status przesyłek na "przyjete w oddziale in post "" ale sami powiedzcie czy to nie irytujace?
pozdrawiam 😥
@eveeanime jak chcesz robić progres to trzeba paczki umieszczać w paczkomacie do godziny granicznej https://inpost.pl/godziny-odbiorow czyli zamówienie po północy, umieszczone w paczkomacie do godziny granicznej i wyciągnięte tego samego dnia 🙂 Jak umieszczasz o 20 to zapomnij o statystykach 😞
wiem o tym doskonale.rzecz w tym,że wysłane paczki wieczorem a odebrane nastepnego dnia wieczorem.Nie jestem w tym programie ale gdybym był i wysłałbym do godziny granicznej (u mnie 16) to i tak bym się nie załapał .Dlatego dla mnie ten program jest bez sensu.pozdrawiam
Pełna zgoda.
[edytowano]