Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zamówienie numer - c8f59710-be3f-11ef-82b3-7b46e58cc61c
Przesyłka numer - AD006E91P7 nadana 20 gru 2024, 05:57
Z informacji podawanych na stronie śledzenia przesyłki wynika że przesyłka wraca do nadawcy bez próby umieszczenia w paczkomacie odbiorczym.
Czy mogę prosić o informację dlaczego przesyłka wylądowała w sortowni i prawdopodobnie wraca do mnie ?
Klient w wiadomości przy zamówieniu prosił o szybką wysyłkę co też uczyniłem ....
@kakabe_2007 Przesyłka została wydana do doręczenia dzisiaj o godzinie 9:14. 😉
@w_kiwi Tez widzę tą informację - czemu nie ma informacji o umieszczeniu przesyłki w paczkomacie ? Podejrzewam że kurier wiezie z powrotem do mnie ta przesyłkę
@kakabe_2007 Skoro jest wydana do doręczenia, to zapewne kurier wyjechał na rejon, w którym dostarczyć przesyłkę. Nie widzę w statusach informacji o zwrocie.
@w_kiwi No to czekamy .
Adres dostawy to Automat ORLEN 890375
Pytane gdyby jednak przesyłka do mnie wróciła to co dalej mam w tej sytuacji zrobić ?
@kakabe_2007 To zależy, czy bez próby doręczenia, czy przypadku braku odbioru paczki przez klienta. Widzę, że paczka oczekuje w automacie od 12:38.
@w_kiwi Prawdopodobnie paczka jest we właściwym paczkomacie ....... kamień z serca .....
Wesołych Świąt
Dziękuję za pomoc
@kakabe_2007 Wesołych Świąt! 🎄